66

Η αυλαία της τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανοίγει την Τετάρτη στην Ορεστιάδα, με την πόλη της Θράκης να φιλοξενεί το εφετινό φάιναλ-8 των ανδρών.

Η διογάνωση θα συνδυαστεί με τα επίσημα εγκαίνια του νέου κλειστού γηπέδου της ακριτικής πόλης. Μετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη οκτάδα της Α1 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα:

Προημιτελικοί
Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Παναθηναϊκός (18:30)
ΕΑ Πατρών – Ηρακλής (21:00)

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου
ΠΑΟΚ – Παγκράτι (19:00)
Ορεστιάδα – Ολυμπιακός (21:00)

Ημιτελικοί
Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου
νικητής αγώνα (3) – νικητής αγώνα (4) (18:00)
νικητής αγώνα (2) – νικητής αγώνα (1) (21:15)

Τελικός
Σάββατο 21 Φεβρουαρίου (18:00)

Ξεκινούν τα πλέι οφ της Α1 γυναικών

Στην πιο καθοριστική φάση του εισέρχεται από την Τετάρτη το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, αφού ξεκινούν τα πλέι οφ, που θα αναδείξουν την εφετινή πρωταθλήτρια, καθώς και τα πλέι άουτ, που θα σημάνουν τον υποβιβασμό δύο ομάδων στην Α2.

Για τις θέσεις 1-4, δηλαδή στους ημιτελικούς, θα παίξουν Βριλήσσια – Φιλαθλητικός και Πανελλήνιος – Παναθηναϊκός. Αμφότερες οι γηπεδούχες διατηρούν το πλεονέκτημα έδρας (όπως συμβαίνει, άλλωστε, και με όλα τα υπόλοιπα αυριανά ζευγάρια), ενώ τα Βριλήσσια θα κρατήσουν το αβαντάζ έως και τους τελικούς, αφού τερμάτισαν στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Στη διοργάνωση θα συνεχίσουν οι ομάδες που θα φτάσουν πρώτες τις 2 νίκες, ενώ στα πλέι άουτ τα σωματεία μεταφέρουν τα μεταξύ τους αποτελέσματα, από την κανονική διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Το πρόγραμμα:

Θέσεις 1 – 4
Βριλήσσια – Φιλαθλητικός 17:00
Πανελλήνιος – Παναθηναϊκός 18:00

Θέσεις 5 – 8
Απολλώνιος – ΕΑ Λαρίσης 18:00
Μαρκόπουλο – Ένωση Βύρωνα 19:00

Πλέι άουτ
Ολυμπιακός – Ηρακλής Κηφ. 20:00

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ