
Αγκάσι, Ρόντικ και Ντέιβενπορτ συνεχίζουν στο Australian Open
Το «βαρύ πυροβολικό» των ΗΠΑ, σε άνδρες και γυναίκες, προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Αustralian Open στο τένις. Οι Αντρέ Αγκάσι, Αντι Ρόντικ και Λίντσεϊ Ντέιβενπορτ ξεπέρασαν άνετα τα εμπόδια των αντιπάλων τους.
26
Το «βαρύ πυροβολικό» των ΗΠΑ, σε άνδρες και γυναίκες, προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Αustralian Open στο τένις. Οι Αντρέ Αγκάσι, Αντι Ρόντικ και Λίντσεϊ Ντέιβενπορτ ξεπέρασαν τα εμπόδια των αντιπάλων τους, και στοχεύουν πολύ ψηλά στη διοργάνωση, στην οποία, ούτως ή άλλως, λογίζονται ανάμεσα στα φαβορί.
Ο Αγκάσι, ξεπέρασε το εμπόδιο του Ταϊλανδού Πάραντορν Σρίκχαπαν, νικώντας τον με 3-0 (7-6, 6-3 6-4), ενώ ο Αντι Ρόντικ απέκλεισε, χωρίς την παραμικρή δυσκολία, τον Ολλανδό Σγενγκ Σάλκεν με το ίδιο σκορ (6-1 6-2 6-3). Αντίθετα με τους συμπατριώτες του, πάντως, ο Μπλέικ δεν τα κατάφερε.
Ο Ρώσος Σάφιν αποδείχθηκε πολύ δύσκολος αντίπαλος, και απέκλεισε τον Αμερικανό νικώντας τον με 3-1 σετ (7-6, 6-3, 6-7, 6-3), ενώ την ίδια τύχη είχε και ο Τζινέπρι (ΗΠΑ), που ηττήθηκε από τον Γάλλο Γκροζάν με το ίδιο σκορ (6-4, 3-6, 6-4, 6-1).
Στις γυναίκες, η Ντέιβενπορτ έκανε επίδειξη δύναμης με αντίπαλο τη Ρωσίδα Βέρα Σβονάρεβα, την οποία απέκλεισε με 2-0 σετ (6-1, 6-3). Η Αμερικάνα τενίστρια θα παίξει στον επόμενο γύρο με την Τζάστιν Χένιν-Αρντέν, που ξεπέρασε το εμπόδιο της Ιταλίδας Μάρα Σαντάτζελο νικώντας την επίσης με 2-0 (6-1, 7-6).
Η Γαλλίδα Αμελί Μορεσμό απέκλεισε την Αυστραλή Αλίσια Μόλικ με 2-0 (7-5 7-5), ενώ η Κολομβιανή Ζουλουάγα προκρίθηκε εις βάρος της Ουγγαρέζας Κάπρος με 2-0 (6-4, 6-2).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τα κράτη – μέλη της ΕΕ πάνω από την Τουρκία
- Πτώση τουρκικού Σινούκ κατά τη διάρκεια άσκησης
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους
- Sotheby’s: Συμφωνία με KKR για δάνειο 100 εκατ. δολ. – Ένα ακόμη επίπεδο χρέους στον οίκο δημοπρασιών
- Ινδία: Τουλάχιστον 13 νεκροί και πάνω από 40 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε αποθήκη πυροτεχνημάτων
- Ανιστόρητος υφυπουργός: Ο Γιάννης Ανδριανός είπε ότι η «τοξικότητα» οδήγησε στη Χούντα



