
Το Σέρβο σέντερ Μπλάκοτα Σέκουλιτς προσθέτει στο ρόστερ της η ΑΕΚ
Στο πρόσωπο του Μπλάκοτα Σέκουλιτς φαίνεται ότι βρήκε η ΑΕΚ την ενίσχυση που έψαχνε κάτω από τα καλάθια. Ο ύψους 2,09μ. 21χρονος Σέρβος σέντερ της Παρτιζάν συμφώνησε προφορικά με την Ένωση και αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη.
71
Στο πρόσωπο του Μπλάκοτα Σέκουλιτς φαίνεται ότι βρήκε η ΑΕΚ την ενίσχυση που έψαχνε κάτω από τα καλάθια. Ο ύψους 2,09μ. 21χρονος Σέρβος σέντερ της Παρτιζάν συμφώνησε προφορικά με την Ένωση και αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη.
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Φώτης Κατσικάρης δήλωσε: «Είναι ένα νέο παιδί με σωστή νοοτροπία, το οποίο παρακολουθούμε αρκετό καιρό. Ταιριάζει στο στιλ και τη φιλοσοφία της ομάδας και είναι ταλαντούχος και εξελίξιμος. Παράλληλα, έχει εμπειρία από την Ευρωλίγκα και ο σημαντικότερος λόγος που τον αποκτήσαμε είναι ότι ταιριάζει απόλυτα στο παζλ της ομάδας με τα υπόλοιπα νέα παιδιά. Με τον Σέκουλιτς δυναμώνουμε αρκετά κάτω από τη ρακέτα, ιδίως τώρα που θα έχουμε υποχρεώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Πρόκειται για μια καλή προσθήκη και είναι μια προσωπική μου επιλογή που θεωρώ πως θα βοηθήσει αρκετά».
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ γεννήθηκε το 1982 και πέρσι αγωνίστηκε στην Παρτιζάν (5 πόντους και 5 ριμπάουντ μέσο όρο), ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Μπούντουτσνοστ (5.4π. και 3ρ. μ.ο.). Έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα στη χώρα του, τρία με την Μπούντουτσνοστ -συν ένα Κύπελλο- και ένα με την Παρτιζάν. Ο Σέκουλιτς έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Σερβίας.
Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ ο Χατζής
Ο πρώτος σκόρερ πλέον στην ιστορία της ΑΕΚ, Νίκος Χατζής, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Champions 89,2 αναφέρθηκε στο ρεκόρ που κατέρριψε την Κυριακή στον αγώνα με το Ηράκλειο.
«Θα έχω να το θυμάμαι αυτό το παιχνίδι, κατάφερα να σπάσω το ρεκόρ που είχε ο Κώστας Παταβούκας, νιώθω όμορφα. Είναι καταξίωση για μένα, γιατί τόσα χρόνια δουλεύω σκληρά και παλεύω για το καλύτερο και νιώθω πολύ όμορφα που το πέτυχα» τόνισε ο αρχηγός της Ένωσης.
«Δεν είναι τυχαίο αυτό, όλη η δουλειά που έχω κάνει τόσα χρόνια από μικρό παιδί. Πιστεύω ότι κάθε αθλητής για να πετύχει ένα τέτοιο ρεκόρ πρέπει να δουλεύει καθημερινά και σωστά» κατέληξε είπε ο Καλαματιανός άσος, που έφτασε τους 2.437 πόντους, ξεπερνώντας τους 2.429 του Κώστα Παταβούκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αϊτή: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών από πολυεθνική δύναμη που θα έπρεπε να τα προστατεύει
- Ουκρανία: Για κλιμάκωση των επιθέσεων και επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Κρήτη: Συναγερμός από την εξαφάνιση 43χρονης από το Ηράκλειο




