
Προανήγγειλε αλλαγές ο Μπάγεβιτς, συγχαρητήρια από Προτάσοφ
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φανερά στεναχωρημένος προανήγγειλε αλλαγές στην ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει τί εννοεί. «Δεν ξέρω τί γίνεται» είπε. Αντίθετα τα συναισθήματα για τον Προτάσοφ, που έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. Περίπου 100 φίλαθλοι έξω από τα αποδυτήρια της «Ένωσης».
26
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φανερά στεναχωρημένος προανήγγειλε αλλαγές στην ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει τί εννοεί. «Δεν ξέρω τί γίνεται» είπε ο Σερβοέλληνας προπονητής και συνέχισε:
«Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για το παιχνίδι γιατί αν και είχαμε την υπεροχή, όταν είχαμε παραπάνω παίκτη και δεχθήκαμε γκολ σταμάτησαν όλα. Ούτε καθαρό μυαλό ούτε τίποτα. Κάτι γίνεται, κάτι χρειάζεται. Δεν θέλω να κατηγορώ κανένα. Οι ευθύνες είναι δικές μου πρώτα από όλους. Χρειάζονται αλλάγες, χωρίς να αφήνω υπονοούμενα. Η ΑΕΚ είναι εκτός στόχου, ούτε στο Κύπελλο…»
Και κατέληξε: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να φτιάξει κάτι καινούργιο. Δεν θέλω να πω τίποτα για αυτά τα παιδιά που φοράνε αυτή τη φανέλα. Δεν μπορούμε να τους πετάξουμε. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και έχω συναισθήματα για αυτούς τους παίκτες. Σε δύο τρεις ημέρες μετά από συζήτηση θα είμαστε πιο ξεκάθαροι σε ορισμένα πράγμνατα. Θα μπορούμε τότε να πούμε πιο πολλά».
Αντίθετα τα συναισθήματα για τον Προτάσοφ, που έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. «Κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Πραγματικό ντέρμπι. Ήταν δύσκολο αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μου. Έδειξαν χαρακτήρα αυτό που χρειάζεται. Συμφωνώ οτι δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Το σημαντικό ήταν να πάρουμε αποτέλεσμα και το καταφέρμαε. Τώρα κοιτάμε μπροστά» δήλωσε και προσέθεσε:
«Στο πρώτο ημίχρονο κανείς δεν έπαιξε από εμάς. Μπήκαμε φοβισμένα. Τα είπαμε στο ημίχρονο. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Για την μεταγραφική περίοδο δεν είναι ώρα να μιλήσουμε τώρα. Η ΑΕΚ είχε στόχο οπωσδήποτε νίκη, ούτε ισοπαλία δεν την βόλευε. Μπορώ να πω οτι προσπάθησαν και μας δυσκόλεψαν. Δεν κινδυνέψαμε όμως. Δεν ξέρω τι μας έχει βοιηθήσει, ίσως οτι δείξαμε λίγο χαρακτήρα παραπάνω».
Τέλος να σημειωθεί οτι περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ αποδοκίμαζαν έντονα τους παίκτες και όχι μόνο της ΑΕΚ, φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής από τα αποδυτήρια των «κιτρινόμαυρων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αϊτή: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών από πολυεθνική δύναμη που θα έπρεπε να τα προστατεύει
- Ουκρανία: Για κλιμάκωση των επιθέσεων και επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Κρήτη: Συναγερμός από την εξαφάνιση 43χρονης από το Ηράκλειο




