71

O Ρίουντ πήρε τ όπλο του…. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς το σημαντικότερο γεγονός της έβδομης αγωνιστικής της premier league. Με χατ-τρικ του εντυπωσιακού Φαν Νίστελροϊ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με το άνετο 4-1 από την έδρα της Λέστερ.

Το σκορ για το συγκρότημα του Αλεξ Φέργκιουσον άνοιξε ο Ρόι Κιν στο 15 από ασίστ του Πολ Σκόουλς που επέστρεψε στην από τραυματισμό. Στη συνέχεια ήταν η ώρα του τρομερού Ολλανδού στράικερ, ο οποίος με τα γκολ που πέτυχε στο 16, το 45 και το 52, έφτασε τα επτά φέτος και ανέβηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της premiership. Oι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Σινκλέρ στο 73.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» παραμένουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Τσέλσι (δύσκολα 1-0 την Αστον Βίλα), καθώς στην κορυφή εξακολουθεί να βρίσκεται η Αρσεναλ, μετά την αγχώδη νίκη της με 3-2 επί της Νιούκαστλ το βράδυ της Παρασκευής στο «Χάιμπουρι».

Η Μπέρμιγχαμ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και πέρασε στην τέταρτη θέση μετά το 2-0 επί της Πόρτσμουθ, ενώ η Μπόλτον χωρίς τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, γλίτωσε στο τέλος (1-1) την εντός έδρας ήττα από τη Γουλβς, που δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της στην premier league.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αρσεναλ-Νιούκαστλ 3-2
Μπέρμιγχαμ-Πόρτσμουθ 2-0
Μπόλτον-Γουλβς 1-1
Τσέλσι-Αστον Βίλα 1-0
Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4
Σαουθάμπτον-Μίντλεσμπρο 0-1
Τσάρλτον-Λίβερπουλ 28/9
Μπλάκμπερν-Φούλαμ 28/9
Έβερτον-Λιντς 28/9
Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ 28/9



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ