
Στο 0-0 έμεινε η Εθνική ελπίδων στον αγώνα με αντίπαλο την Ουκρανία
Πολύ δύσκολο γίνεται πλέον το έργο της Εθνικής ομάδας των ελπίδων για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον 6ο όμιλο, μετά το 0-0 απέναντι στην ομάδα της Ουκρανίας. Αισθητές για την ομάδα του Στέλιου Μανωλά οι απουσίες των Αμανατίδη και Βάλλα.
30
Πολύ δύσκολο γίνεται πλέον το έργο της Εθνικής ομάδας των ελπίδων για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον 6ο όμιλο, μετά το 0-0 απέναντι στην ομάδα της Ουκρανίας. Αισθητές για την ομάδα του Στέλιου Μανωλά οι απουσίες των Αμανατίδη και Βάλλα.
Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, οι Ουκρανοί έχασαν σπουδαία ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Γκιούσεφ βρήκε το δοκάρι του Αμπάρη.
Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους παίκτες μας ήλθε στο 39, όταν μετά από λάθος των Ουκρανών, ο Παπαδόπουλος πέρασε την ασίστ στον Αγρίτη, για να πλασάρει ο τελευταίος στην αριστερή γωνία του Ρουντένκο. Ο Ουκρανός τερματοφύλακας πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση και έσωσε την ομάδα του.
Τρία λεπτά αργότερα, πάλι ο Ρουντένκο ήταν σωστά τοποθετημένος και απομάκρυνε τη βολίδα του Φωτάκη, κρατώντας το «μηδέν» στο ημίχρονο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Στο 59 σωστά ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον Ρουντένκο το γκολ του Παπαδόπουλου.
Όμως, όσο περνούσε ο χρόνος, οι απουσίες των τιμωρημένων Αμανατίδη και Βάλλα γίνονταν ολοένα και πιο εμφανείς, αφού έλειπε η αυτοπεποίθηση στην επίθεση και η σιγουριά στην άμυνα.
Ούτε η αντικατάσταση του Αγρίτη από τον Παντελή Καπετάνο έφερε αποτέλεσμα για την εθνική, που θα πρέπει σίγουρα να νιώθει τυχερή, αφού στο 89 η Ουκρανία έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Ρόταν μόνος του με τον Αμπάρη, πλάσαρε ελάχιστα άουτ.
ΕΛΛΑΣ: Αμπάρης, Γαλανόπουλος, Τσιώλης (56 Λαγός), Μώρας, Κουλουχέρης, Βύντρα, Σαλπιγγίδης (63 Χρυσάφης), Φωτάκης, Παπαδόπουλος, Γουνδουλάκης, Αγρίτης (76 Καπετάνος).
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ρουντένκο, Στόγιαν, Γιαντσένκο (46 Κουκόφ), Κουμαρνίτσκι, Γκάι, Μπιέλικ, Ρόταν, Γκιούσεφ, Γουμένιουκ, Μπιτνένκο, Μπαλαμπάνοφ (67 Βορομπέι).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Σιδηρόδρομος: Πόλεμος στους εργαζόμενους και αποκομμένη περιφέρεια – «Και μετά τις βελτιώσεις 25 χρόνια πίσω θα είμαστε»
- Οι ΗΠΑ κατέλαβαν πλοίο που προσπάθησε να σπάσει τον αποκλεισμό – Τραμπ: Του ανοίξαμε τρύπα στο μηχανοστάσιο
- Super League: Η βαθμολογία των playoffs μετά τις νίκες ΑΕΚ και Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-2: Εξαιρετικοί οι «ερυθρόλευκοι» στη Λεωφόρο, έμειναν «ζωντανοί» για τον τίτλο!
- O άγνωστος «βασιλιάς των χημικών» που είναι εγκλωβισμένος στα στενά του Ορμούζ
- Τελικά, τα αρχαία ζάρια 12.000 ετών ήταν τζόγος ή απλώς ανάγκη για παιχνίδι;




