
Ικανοποίηση στη Μάντσεστερ για τη διάψευση της Ρεάλ περί Μπέκαμ
Απόλυτα ικανοποιημένη έμεινε η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την επίσημη, τοποθέτηση της Ρεάλ Μαδρίτης, οι διοικούντες της οποίας δήλωσαν ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του Ντέιβιντ Μπέκαμ.
26
Απόλυτα ικανοποιημένη έμεινε η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την επίσημη, τοποθέτηση της Ρεάλ Μαδρίτης, οι διοικούντες της οποίας δήλωσαν ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε σήμερα ο γενικός διευθυντής των «μπέμπηδων», Πίτερ Κίον στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
«Είμαι ικανοποιημένος από την ενέργεια του κ Πέρεθ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν θέλει να αποκτήσει τον Μπέκαμ, βάζοντας τέλος στις σχετικές φήμες. Οπως και να χει πάντως, εμείς στην Μάντσεστερ δεν έχουμε πρόθεση να τον παραχωρήσουμε. Παράλληλα, ο Ντέιβιντ δήλωσε από την πλευρά του, ότι δεν θέλει να πάει αλλού. Ολος ο κόσμος στο Ολντ Τράφορντ είναι ικανοποιημένος, από την διάψευση της Ρεάλ Μαδρίτης».
Υπενθυμίζεται, ότι χθες, οι μαδριλένοι υπογράμμισαν πως «δεν υπάρχει καμία επαφή άμεση ή έμμεση με τον διεθνή μέσο›, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που κυκλοφόρησαν έντονα το τελευταίο διάστημα για ενδεχόμενη αποχώρηση του Μπέκαμ, με προορισμό την Μαδρίτη και την Ρεάλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς η εμμονή των αφεντικών με το ChatGPT οδηγεί σε παράκρουση τους υπαλλήλους
- Σπουδαίο επίτευγμα από τον Παπανικολάου: Έφτασε τις 800 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.04 – 25.04.2026]
- Πέταξαν σορούς 50 βρεφών και 6 ενηλίκων σε νεκροταφείο στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο
- Λιοσίων: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 16χρονη – Θέμα ωρών η σύλληψή του
- Έτοιμος να προπονήσει τον Μέσι ο Αλμέιδα – Σενάριο για την Ίντερ Μαϊάμι




