31

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο άσος του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ για το επεισόδιο που προκάλεσε στο χθεσινό ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος παίκτης αναγνώρισε το λάθος του, δηλώνοντας μάλιστα ότι πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά.

«Θα ήθελα με κάθε ειλικρίνεια να ζητήσω συγνώμη από όλους -τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τους φίλους του Ολυμπιακού, τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και τους Ελληνες φιλάθλους- για την συμπεριφορά μου στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μου» αναφέρει ο Γάλλος άσος σε δήλωση που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Έχω αποδείξει -στη μέχρι τώρα θητεία μου- ότι σέβομαι απόλυτα το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό θα συνεχίσω να κάνω, μετανοώντας για το μεγάλο λάθος στο οποίο υπέπεσα. Έχω άλλωστε την άποψη ότι πρέπει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να μαθαίνουμε από αυτά» καταλήγει ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Γάλλος παίκτης είδε την κόκκινη κάρτα όταν χτύπησε εκτός φάσης τον Γιαννάκη Οκκά. Τώρα, κινδυνεύει με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ