
Αδικη χαρακτήρισε η ΚΑΕ ΑΕΚ την απόφαση του αθλητικού δικαστή
Αδικη και παράδοξη χαρακτηρίζει η ΚΑΕ ΑΕΚ,την απόφαση του αθλητικού δικαστή για αφαίρεση 15 βαθμών, εξαιτίας οφειλών της προς τον Γ.Πιούκα και τονίζει πως θα ζητήσει την ακύρωσή της από το ΑΣΕΑΔ, θεωρώντας ότι θα δικαιωθεί αφού υπάρχει ήδη δεδικασμένο.
26
Αδικη και παράδοξη χαρακτηρίζει η ΚΑΕ ΑΕΚ, με σημερινή ανακοίνωσή της, την απόφαση του αθλητικού δικαστή για αφαίρεση 15 βαθμών, εξαιτίας οφειλών της προς τον Γιώργο Πιούκα από το 1993 και τονίζει πως «θα ζητήσει την ακύρωσή της από το ΑΣΕΑΔ, θεωρώντας ότι θα δικαιωθεί αφού υπάρχει ήδη δεδικασμένο.
Η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:
«Σε συνέχεια της σημερινής αποφάσεως του κυρίου Αθλητικού Δικαστή, με την οποία αφαιρούνται οι βαθμοί των νικών που κατακτήθηκαν μέσα στο γήπεδο, εξαιτίας δήθεν οφειλής μας προς τον καλαθοσφαιριστή Γεώργιο Πιούκα για την απασχόλησή του στην ΑΕΚ κατά τα έτη 1991-1993, σημειώνουμε τα ακόλουθα:
Η ΑΕΚ έχει εξοφλήσει πλήρως και ολοσχερώς τον ανωτέρω καλαθοσφαιριστή πριν την κλήτευσή της από τον κύριο Αθλητικό Δικαστή. Συνεπώς η ΑΕΚ θεωρεί ότι η απόφαση αυτή είναι άδικη και παράδοξη και θα ζητήσει την ακύρωσή της από το ΑΣΕΑΔ, θεωρώντας ότι θα δικαιωθεί αφού υπάρχει ήδη δεδικασμένο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League: Η βαθμολογία των play out μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού και την ήττα της ΑΕΛ
- Αυτή είναι η τέχνη της «μικρο-απόδρασης» που σου φτιάχνει το Σαββατοκύριακο
- Μετά την αποχώρηση του από το WWE, ο Τζον Σίνα εστίασε στην οικογένειά του
- Καρδίτσα – Προμηθέας 95-79: «Κλείδωσε» την παραμονή της με κορυφαίους τους Τζέφερσον (vid)
- Το εμπόριο αναζητά μια «ανάσα» σε ένα δύσκολο καλοκαίρι – Το στοίχημα του τουρισμού και οι online αγορές
- Super League: Η βαθμολογία για τις θέσεις 5-8 – Τι ισχύει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο (pic)


