Κλασικά και σύγχρονα έργα από το μπαλέτο της Κρατικής Όπερας της Βιέννης στο Ηρώδειο
Έργα κλασικά και σύγχρονα, σε μουσική Τσαϊκόφσκι, Στράους και Μάλερ, από το ιστορικό μπαλέτο της Κρατικής Όπερας τη Βιέννης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Ηρώδειο στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου.
43
Έργα κλασικά και σύγχρονα, σε μουσική Τσαϊκόφσκι, Στράους και Μάλερ, από το ιστορικό μπαλέτο της Κρατικής Όπερας τη Βιέννης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Ηρώδειο στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου.
Στο πρώτο μέρος του προγράμματός του, θα παρουσιαστούν τα έργα «Theme», «Variations» και «Pas de Deux» σε μουσική Τσαϊκόφσκι και χορογραφίες Ζορζ Μπαλανσίν, ενώ τα κοστούμια υπογράφει ο Κριστιάν Λακρουά.
Όπως αναφέρει το Σάββατο η Ελευθεροτυπία, το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει το «Alls Walzer», μπαλέτο σε μουσική Γιόχαν και Γιόζεφ Στράους και Γκούσταβ Μάλερ, σε χορογραφία του καλλιτεχνικού διευθυντή του συγκροτήματος, του φημισμένου Ρενάτο Ζανέλα.
Εισιτήρια (110, 85, 60, 40 και 30 ευρώ) προπωλούνται στα ταμεία του Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, τηλ.010-3221459) και του Ηρωδείου (010-3232771, 3235582), από Δευτέρα ώς Παρασκευή 8.30 π.μ. – 4 μ.μ. και Σάββατο 9 π.μ. – 2.30 μ.μ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μελόνι: «Δεν μπορούμε να υπογράψουμε αμέσως τη συμμετοχή μας στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα»
- Πριέβιντζα – ΠΑΟΚ 67-87: Διπλό στη Σλοβακία και πρόκριση στα προημιτελικά του Europe Cup
- Ρουμανία – Ελλάδα 9-18: Συνέχισε το απόλυτο των νικών η Εθνική πριν τον ημιτελικό με την Ουγγαρία
- Κινδύνευσαν αεροσκάφη με σύγκρουση κατά τη διάρκεια του black out στο FIR Αθηνών;
- ΑΕΚ – Καρδίτσα 88-73: Πήρε τον «εμφύλιο» με ηγέτη τον Λεκαβίτσιους
- The Number Of The Beast: Το εμβληματικό άλμπουμ των Iron Maiden επιστρέφει στο προσκήνιο – 44 χρόνια από την κυκλοφορία του



