
Νίκη 1 – 0 για το Αμβούργο κόντρα στον Ολυμπιακό στο Βίλντερ Κάιζερ της Αυστρίας
Την ήττα με 1 - 0 γνώρισε ο Ολυμπιακός από το Αμβούργο στο πρώτο δύσκολο φιλικό του στη φετινή προετοιμασία· οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν, πάντως, αρκετά καλά, καθώς από το 41 αγωνίζονταν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Κριστιάν Καρεμπέ.
51
Την ήττα με 1 – 0 γνώρισε ο Ολυμπιακός από το Αμβούργο, στο πρώτο δύσκολο φιλικό του στη φετινή προετοιμασία. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν αρκετά καλά στο γήπεδο Βίλντερ Κάιζερ της Αυστρίας, με δεδομένο ότι η γερμανική ομάδα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της και έχει αρκετά φιλικά στα «πόδια» της, αλλά και το γεγονός ότι οι πρωταθλητές αγωνίζονταν από το 41 με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κριστιάν Καρεμπέ.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Χάιντζ στο 73, ενώ λίγω νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ του Τζιοβάνι.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ελευθερόπουλος (46 Γεωργίου), Πατσατζόγλου (46 Μαυρογενίδης), Αντζας, Ανατολάκης (46 Αμανατίδης), Βενετίδης, Τζόρτζεβιτς (68 Νινιάδης), Ζέτερμπεργκ (46 Ζε Ελίας), Καρεμπέ, Γιαννακόπουλος (60 Κόντης), Αλβες (46 Τζιοβάνι), Αλεξανδρής (46 Χούτος).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κυψέλη: Μυστήριο με το υγρό τσιμέντο που πλημμυρίζει δρόμους της περιοχής
- Ψάχνει ανατροπή του 3-0 η ΑΕΚ κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο
- «Βράζουν» στη Ρεάλ με τη διαιτησία: Την… έπεσαν στον Βίντσιτς με τη λήξη του ματς με την Μπάγερν (vid)
- Κεφαλονιά: Τα σκοτεινά σημεία γύρω από τον θάνατο της 19χρονης – Απολογούνται την Παρασκευή οι τρεις νεαροί
- Εθνική πόλο Γυναικών: Οι κλήσεις για τα προκριματικά του World Cup
- Ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία – Τουλάχιστον 12 νεκροί και δεκάδες τραυματίες

