
Στην ΑΕΚ για τρία συν ένα χρόνια ο Γεωργάτος – Την Τρίτη η επίσημη παρουσίαση
Παίκτης της ΑΕΚ είναι από τη Δευτέρα ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Ο πρώην διεθνής αμυντικός συναντήθηκε με τον «ισχυρό άνδρα» της Ένωσης, Μάκη Ψωμιάδη, και συμφώνησαν σε τριετή συνεργασία, με προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου για ένα ακόμη χρόνο.
43
Παίκτης της ΑΕΚ είναι από τη Δευτέρα ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Ο πρώην διεθνής αμυντικός συναντήθηκε με τον «ισχυρό άνδρα» της Ένωσης, Μάκη Ψωμιάδη, και συμφώνησαν σε τριετή συνεργασία, με προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου για ένα ακόμη χρόνο. Η επίσημη παρουσίαση του Γεωργάτου στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 12:30 το μεσημέρι.
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο μέχρι πρότινος παίκτης της Ίντερ τόνισε: «Ο κ. Ψωμιάδης μου έδειξε ότι η ΑΕΚ έχει παρόν και μέλλον και αυτό ήταν το κίνητρο για μένα. Πέρασα τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και ελπίζω και θα προσπαθήσω να τα ξαναπεράσω. Το κυριότερο είναι να πάει καλά η ΑΕΚ».
Ο Γρηγόρης Γεωργάτος επισήμανε ότι ήθελε να γυρίσει και να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και υπογράμμισε: «Η ΑΕΚ με ήθελε πραγματικά και έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για μένα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο Ολυμπιακός».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Περιβαλλοντικές οργανώσεις κατά ΥΠΕΝ για την πολεοδόμηση σε περιοχές Natura
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
- Η γη της ελιάς: Μια απόφαση που προκαλεί αντιδράσεις
- Η Μάρω Κοντού στην Επίδαυρο: Μια αναδρομή σε μια σπουδαία πορεία και μια συγκινητική συνάντηση με το παρελθόν
- Ουγγαρία: Από γραφείο κοντά στο Κοινοβούλιο θα κυβερνήσει ο Μαγιάρ, μακριά από το «Παλάτι» του Όρμπαν
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο για φιλοξενία δύο μικρά παιδιά μετά τον ξυλοδαρμό της μητέρας τους από τον πατέρα τους
