
Αρνήθηκε να σχολιάσει το ντέρμπι με την Αγγλία ο Σκολάρι
Ικανοποιημένος και με το παραπάνω εμφανίστηκε ο Σκολάρι αφού όπως είπε η Βραζιλία κατάφερε να αποδείξει οτι μπορεί να ανταπεξέλθει και στα δύσκολα. Αρνήθηκε πάντως να αναφερθεί στο ματς με την Αγγλία. Ο Βασέιζ παραιτήθηκε από τη τεχνική ηγεσία του Βελγίου.
26
«Η νίκη ήταν αποτέλεσμα ομαδική προσπάθειας. Όλοι εμείς αλλά και οι οπαδοί μας, ανησυχούσαμε πολύ πριν τον αγώνα, όμως εγώ συνέχισα να λέω ότι η ομάδα μας έχει ποιότητα και είναι ικανή να ανταπεξέλθει στα δύσκολα. Απόψε το αποδείξαμε».
Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, θέλησε με τον παραπάνω τρόπο να επιβραβεύσει την προσπάθεια των παίκτων του δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα κόντρα στο Βέλγιο.
»Ξέραμε ότι το Βέλγιο θα παίξει με μακρινές μπαλιές και καταφέραμε να το αντιμετωπίσουμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και απλώς περιμέναμε να μας δοθεί η ευκαιρία να σκοράρουμε. Έχουμε παίκτες ικανότατους για αυτή την αποστολή, όπως ο Ρονάλντο» προσέθσε ενώ για τη συνέχεια είπε:
«Τώρα προέχει να ηρεμήσουμε. Δεν θέλω να πω τίποτε για την επόμενη αντίπαλό μας, την Αγγλία».
Ο Ρόμπερ Βασέιζ, που πρόσφατα είχε αρνηθεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Βελγίου πριν από το Μουντιάλ, επισημοποίησε το… διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.
«Ήταν υπέροχο όσο διήρκεσε. Ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα το τελευταίο μου παιχνίδι με την ομάδα, παρά την ήττα. Και αυτό αφού το βελγικό ποδόσφαιρο έδειξε μια πολύ καλή εικόνα στα εκατομμύρια των τηλεθεατών που παρακολούθησαν το ματς» είπε.
Για το ματς δήλωσε: «Νομίζω ότι σε αυτό το ματς θα μπορούσε να υπάρξει μια μεγάλη έκπληξη, τουλάχιστον όσον αφορά στο αποτέλεσμα. Όλοι πιστεύουμε ότι το γκολ του Βίλμοτς έπρεπε να μετρήσει, όχι όμως και ο διαιτητής που με την απόφασή του να το ακυρώσει, άλλαξε τη μορφή του αγώνα» και κατέληξε:
«Όμως, αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον αποδείχθηκε ότι η άμυνα της Βραζιλίας δεν είναι ανίκητη. Στο τέλος, το ταλέντο του Ριβάλντο, έκρινε το παιχνίδι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκίνησε ξανά η Δίκη – «Ανεπαρκής και πρόχειρη» η νοσηλεία του σύμφωνα με τον Εισαγγελέα
- Πικάσο εκατομμυρίων για 100 ευρώ: Στον υπερτυχερό Aρί Χονταρά ο πίνακας – Η αστεία αντίδραση του
- Ζαχαριάδης: Σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα ο κ. Λαζαρίδης θα είχε παραιτηθεί – Ώριμες οι συνθήκες για πρόταση δυσπιστίας
- Bring the Spring OFFERS
- Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα ήταν συνειδητός
- Η συμπερίληψη στο επίκεντρο της Δημάρχου Σερρών


