
Αλλαγές ετοιμάζει ο Σκολάρι για το ματς της Βραζιλίας με την Κόστα Ρίκα
Εντίλσον, Ρικαρτνίνιο και Τζούνιορ θα είναι πιθανότατα τα νέα πρόσωπα στην 11άδα της Βραζιλίας, που παίζει με τη Κόστα Ρίκα την Πέμπτη σε ένα αδιάφορο ματς για τη «σελεσάο», αντίθετα με την ομάδα του Γκόμεζ. Δεν θα παίξουν Κάρλος, Ροναλντίνιο και Ρόκε Τζούνιορ.
26
Εντίλσον, Ρικαρτνίνιο και Τζούνιορ θα είναι πιθανότατα τα νέα πρόσωπα στην 11άδα της Βραζιλίας, που παίζει με τη Κόστα Ρίκα την Πέμπτη σε ένα αδιάφορο ματς για τη «σελεσάο», αντίθετα με την ομάδα του Γκόμεζ.
Ο τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας θέλει να ξεκουράσει τους Ροναλντίνιο και Ρόκε Τζούνιορ εν όψει των δυσκολότερων αγώνων που έρχονατι στη συνέχεια του Μουντιάλ, ενώ σε οτι αφορά τον Ρομπέρτο Κάρλος που επίσης δεν θα παίξει λόγω όμως προβλήματος τραυματισμού.
«Αισθάνομαι άσχημα, καθώς δεν θα μπορέσω να ενισχύσω το εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μου. Από το Σάββατο έως και σήμερα προσπάθησα να βρω τη φόρμα μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Σέβομαι απόλυτα την απόφαση του τεχνικού μου, Σκολάρι και ελπίζω να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα» είπε ο Κάρλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέγκαν Μαρκλ: «Έχω δεχθεί το περισσότερο διαδικτυακό τρολάρισμα στον κόσμο» – Η κατάρρευση του Χάρι, η πικρία για την Νταϊάνα
- «Εγώ μαζί με το παιδί μου θα πάω. Γιατί μου το σκότωσαν;» – Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα της Μυρτούς
- Η βαθμολογία στη Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι
- Euro 2026: Στον όμιλο της Αττάλειας η Εθνική χάντμπολ Γυναικών
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο εναρκτήριο συνέδριο Global Progressive Mobilization
- Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο 85-76: Πρώτοι και καλύτεροι στην κανονική περίοδο οι «ερυθρόλευκοι»

