
Οριστικά «ελεύθερος» από τον ΠΑΟΚ ο Ομάρ Τετράτζε
Μία ημέρα πριν από τον κρίσιμο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, η διοίκηση του ΠΑΟΚ επέλεξε να πάρει την απόφαση να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό της με τον Τετράτζε. Επίσης φήμες «φέρνουν» πρόταση από την εθνική Γιουγκοσλαβίας στον Μπάγεβιτς.
26
Οριστικά ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ έμεινε από απόψε το βράδυ ο Ομάρ Τετράτζε. Ο ομογενής μέσος είχε δύο συναντήσεις με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιώργο Μπατατούδη και αποφασίστηκε να λυθεί το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει.
Έτσι, μετά από 2,5 χρόνια παρουσία στην ομάδα, ο Τετράτζε εγκαταλείπει τη Θεσσαλονίκη και ως αποζημίωση θα εισπράξει το ποσό των 200.000 δολλαρίων (περίπου 75 εκ. δραχμές), λιγότερα δηλαδή από τις περίπου 300.000 δολάρια που θα έπαιρνε, αν έμενε έως το τέλος της περιόδου.
Κατά πάσα πιθανότητα, ο διεθνής με την εθνική Ρωσίας θα επιστρέψει στη Σπαρτάκ Μόσχας.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια του Ντούσαν Μπάγεβιτς έφτασε πρόταση από την Γιουγκοσλαβική Ομοσπονδία, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας από το καλοκαίρι, οπότε λήγει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ουγγαρία: Το Tisza εξασφαλίζει υπερπλειοψηφία δύο τρίτων στο κοινοβούλιο
- Ουκρανία: Ελαβε τέλος και επισήμως η πασχαλινή κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία
- Πετρέλαιο: Η τιμή του βαρελιού ξεπέρασε πάλι τα 100 δολάρια έπειτα από τις ανακοινώσεις του Τραμπ
- Ο Λίβανος εργάζεται για να επιτύχει «την ισραηλινή αποχώρηση από το έδαφός του»
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό



