
«Τι ήθελε ο Παναθηναϊκός, να κάτσουμε να χάσουμε;» η απάντηση Μπέου σε Φιλιππίδη
Στην αντεπίθεση πέρασε τη Δευτέρα η ΠΑΕ Πανιώνιος στις κατηγορίες του Παναθηναϊκού, μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη και ο πρόεδρος της νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος με ειρωνική διάθεση δήλωσε ότι «τι θέλανε δηλαδή να κάτσουμε να χάσουμε; Ας μας το πούνε και ίσως την άλλη φορά τους λυπηθούμε».
25
Στην αντεπίθεση πέρασε τη Δευτέρα η ΠΑΕ Πανιώνιος στις κατηγορίες του Παναθηναϊκού, μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη και ο πρόεδρος της νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος με ειρωνική διάθεση δήλωσε ότι «τι θέλανε δηλαδή να κάτσουμε να χάσουμε; Ας μας το πούνε και ίσως την άλλη φορά τους λυπηθούμε».
Την Κυριακή η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟ, είχε μιλήσει με σκληρά λόγια για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Πανιώνιος και σήμερα ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης, με ανακοίνωσή του, τόνισε πως οι κατηγορίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος, η οποία υπογράφεται από τον κ. Μπέο αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Έκπληκτοι ακούσαμε τις δηλώσεις του προπονητή και προέδρου του Παναθηναϊκού και αναρωτιόμαστε μήπως οι άνθρωποι ήταν σε άλλο γήπεδο. Γιατί αν αδικείται μία ομάδα από το αποτέλεσμα, αυτή είναι μόνο ο Πανιώνιος. Ο,τι αφορά τώρα τα περί κατς, ο Πανιώνιος έχει δύο παίκτες στο νοσοκομείο, τους Ντρόμπνι και Ραγκουέλ. Αλλά σε ένα ποδοσφαιρικό ανδρικό αγώνα υπάρχουν άτυχες στιγμές. Τι θέλανε δηλαδή να κάτσουμε να χάσουμε; Ας μας το πούνε και ίσως την άλλη φορά τους λυπηθούμε».
»Για μια διαιτησία που έκανε ανθρώπινα λάθη και από τις δύο πλευρές, αλλά ταυτόχρονα έπαιξε 50-50, εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε συγχαρητήρια. Ας μας πούνε όμως πού ο διαιτητής αλλοίωσε το αποτέλεσμα; Είναι ντροπή για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός να ψάχνει τα αδικαιολόγητα και να κλαίει. Οταν κάποτε καταλάβουν οι παράγοντες ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν αποτελείται μόνο από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, τότε θα δούμε καλύτερες μέρες και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κόμο – Ίντερ 3-4: Ανατροπή τίτλου για τους «νερατζούρι»
- Θρίαμβος του Κρίπα στο Παρίσι: Ο πρώτος Ευρωπαίος νικητής μετά από 25 χρόνια
- «Η Kάρολιν-Μπέσετ Κένεντι και η Νταϊάνα έζησαν παράλληλες ζωές» – Λάμψη, έρωτας, τραγωδία
- Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται τη Δευτέρα του Πάσχα
- Μεταγραφικός «πόλεμος» Ίντερ – Μπαρτσελόνα για τον Μπαστόνι
- Ανακούφιση στην Ευρώπη για την ήττα Όρμπαν – Συγχαρητήρια μηνύματα στον Πέτερ Μαγιάρ




