
Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Νίκος Κακλαμανάκης
Παγκόσμιος πρωταθλητής στέφθηκε για άλλη μία φορά ο Νίκος Κακλαμανάκης, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Mistral που διεξήχθη τις τελευταίες ημέρες στη Βάρκιζα.
38
Παγκόσμιος πρωταθλητής στέφθηκε για άλλη μία φορά ο Νίκος Κακλαμανάκης, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Mistral που διεξήχθη τις τελευταίες ημέρες στη Βάρκιζα.
Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί στην τελευταία δωδέκατη κούρσα, καθώς είχε ήδη εξασφαλίσει μεγάλη διαφορά από το δεύτερο Πολωνό Τρζένεκ. Ο Νίκος Κακλαμανάκης στέφεται Παγκόσμιος Πρωταθλητής για τρίτη φορά στην καριέρα του. Την τρίτη θέση κετέκτησε ο Γάλλος Φαμπρίς Χασέν.
Ο Νικόλας Κακλαμανάκης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νέα του επιτυχία: «Τι άλλο να πω από το ότι νιώθω μεγάλη ικανοποίηση, αφού μέσα στην Ελλάδα κατάφερα να πάρω το χρυσό μετάλλιο. Νιώθω πολύ έντονα την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου. Θεωρώ πολύ σημαντικό το ότι μπόρεσα να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση. Για μένα η μεγάλη ικανοποίηση δεν οφείλεται μόνο στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, αλλά και στο γεγονός ότι για 9η συνεχή χρονιά είμαι μέσα στην εξάδα ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος» τόνισε ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής.
Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν όμως και οι άλλοι τρεις Έλληνες, που μαζί με το Nίκο Κακλαμανάκη, αγωνίστηκαν στο χρυσό στολίσκο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μιστράλ 2001. Ο Βύρων Κοκκαλάνης ήταν 21ος, ο Γιάννης Χρυσοχού 24ος και ο Γιώργος Φράγκος κατετάγη 32ος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Pink: Στο ρόλο της παρουσιάστριας στα 79α Βραβεία Tony στη Νέα Υόρκη
- Τεχνητή νοημοσύνη και ψυχική υγεία: Μια νέα πραγματικότητα ανάμεσα σε αλγόριθμους και ανθρώπινες ανάγκες
- Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Στέφανος Μπορμπόκης
- Σε ποια περιοχή της Κρήτης γίνεται Ανάσταση σε έξι εκκλησιές με έξι φωτιές και έξι “Ιούδες” να καίγονται
- Ιταλία: Για ομαδικό βιασμό κατηγορούνται τρεις ποδοσφαιριστές
- Αναδρομικά: Ποιες εκκρεμότητες κλείνει ο ΕΦΚΑ

