
Μία και μοναδική συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη τη Δευτέρα στην Κομοτηνή
Μία και μοναδική συναυλία θα δώσει στις 20 Αυγούστου (9 μ.μ.) στο Θερινό Θέατρο της Κομοτηνής, η Μαρία Φαραντούρη. Μαζί της θα εμφανιστεί και ο Δώρος Δημοσθένους.
35
Μία και μοναδική συναυλία θα δώσει στις 20 Αυγούστου (9 μ.μ.) στο Θερινό Θέατρο της Κομοτηνής, η Μαρία Φαραντούρη. Μαζί της θα εμφανιστεί και ο Δώρος Δημοσθένους.
Η Μαρία Φαραντούρη θα ερμηνεύσει παραδοσιακά τραγούδια από όλο τον κόσμο, «έθνικ» ηχοχρώματα, τζαζ, μπλουζ και σόουλ αποχρώσεις, γνωστά τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου, κινηματογραφικές επιτυχίες, αποσπάσματα από την ελληνική, τη δημοτική παράδοση. Φυσικά, θα υπάρξουν αναφορές στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι, καθώς και σε αυτό άλλων σημαντικών Ελλήνων δημιουργών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Κυκλοφορεί το Μ. Σάββατο με συναρπαστικές προσφορές
- Τι αλλάζει με την τροποποίηση του συστήματος παραπομπών σε ειδικό γιατρό – Πώς θα κλείνουμε ραντεβού
- Super League: «Τελικός» παραμονής στις Σέρρες – Οι μάχες των play-out
- Ανακοινώθηκε η απαγόρευση πρόσβασης στα social media σε ανήλικους κάτω των 15 ετών – Από πότε θα ισχύει
- Κρίσιμες αμερικανικές υποδομές στο στόχαστρο ιρανών χάκερ, προειδοποιεί το FBI
- Μέριλ Στριπ -Άννα Γουίντουρ: Ποζάρουν για τη Vogue πριν την πρεμιέρα της νέας ταινίας


