31

Με τον Κάρλος Γκαμάρα να ντεμπουτάρει με την φανέλα της ΑΕΚ και τον Ερίκ Ραμπεσαντρατανά στις εξέδρες του «Νίκος Γκούμας», η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, συνέτριψε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 7-0 στο πρώτο της φιλικό επί ελληνικού εδάφους, που παρακολούθησαν περίπου 4.000 θεατές.

Το σκορ για την Ένωση άνοιξε ο Βασίλης Τσάρτας στο 15ο λεπτό, ευστοχώντας σε πέναλτι που κέρδισε ο Μαλαδένης, ενώ στο 37ο λεπτό ο Φερούζεμ πήρε την θέση του κουρασμένου Γκαμάρα.


Πρωταγωνιστής του αγώνα, αναδείχθηκε ο Βασίλης Λάκης που σημείωσε χατ – τρικ. Ο έμπειρος μέσος πλάσαρε ιδανικά στο 43ο λεπτό, μετά από παράλληλη σέντρα του Κωνσταντινίδη, ενώ με άλλα δύο γκολ στο 50ο και το 53ο λεπτό, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.


Στο 69` ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης έκανε το 5-0 και έξι λεπτά αργότερα ο Κόλα σημείωσε το 6-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φερνάντο Νάβας στο 81ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης έμεινε εκτός αποστολής, αφού στην χθεσινή προπόνηση τραυματίστηκε ελαφρά στο πέλμα, ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε ο, επίσης τραυματίας, Μιχάλης Κασάπης.


ΑΕΚ: Ατματσίδης (75 Χιώτης), Γεωργέας, Καραγιάννης, Γκαμάρα (37 Φερουζέμ), Κωστένογλου (59 Δέλλας), Ζαγοράκης (75 Πάσιος), Ζήκος (64 Νάβας), Τσάρτας (59 Κόλα), Λάκης (59 Πέτκοφ), Κωνσταντινίδης, Μαλαδένης.


Απόλλων Καλαμαριάς: Ζαφείρης, Ντομορό (55 Μπεν), Μπαξεβάνος, Νάκου, Νικολάου (23 Δερμιτζόγλου – 55 Χατζηρίζος), Γρηγοριάδης (72 Χαντούρης), Ξανθόπουλος, Θ. Τρούπκος (59 Παρμαξίδης), Καρτάλης, Αντωνίου, Ρεμί (63 Νόλης).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ