
Το «ναι» του Μεντιέτα απομένει για τη μεταγραφή του στη Λάτσιο
Βαλένθια και Λάτσιο συμφώνησαν και πια απομένει μόνο η καταφατική απάντηση του αρχηγού των «νυχτερίδων», για να ανακοινωθεί η απόκτηση του Γκάιθκα Μεντιέτα από τους Ρωμαίους. Οι δύο σύλλογοι ετοιμάζονται να... αναστατώσουν ξανά τη λίστα των ακριβότερων μεταγραφών της ιστορίας: 16 δισ. δρχ. θα αλλάξουν χέρια για τα... μάτια του Βάσκου.
29
Βαλένθια και Λάτσιο συμφώνησαν και πια απομένει μόνο η καταφατική απάντηση του αρχηγού των «νυχτερίδων», για να ανακοινωθεί η απόκτηση του Γκάιθκα Μεντιέτα από τους Ρωμαίους. Οι δύο σύλλογοι ετοιμάζονται να… αναστατώσουν ξανά τη λίστα των ακριβότερων μεταγραφών της ιστορίας: 16 δισ. δρχ. θα αλλάξουν χέρια για τα… μάτια του Βάσκου.
Αυτό το ποσό θα αναγκαστεί να εκταμιεύσει η Λάτσιο, για να κάνει δικό της τον καλύτερο Ισπανό ποδοσφαιριστή της τελευταίας περιόδου στην primera division. Ο 27χρονος παίκτης έχει λαμβάνειν 1,4 δισ. δρχ. για κάθε ένα από τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας του με το σύλλογο της ιταλικής πρωτεύουσας.
Οι δύο ομάδες έχουν έλθει σε συμφωνία, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν έχει απαντήσει ακόμη οριστικά, όπως επισημαίνει ο Τύπος της Ισπανίας. Με βάση όμως την πρόσφατη εκδήλωση της πρόθεσής του να αφήσει τις «νυχτερίδες», θεωρείται ότι θα συναινέσει να μετακομίσει στη Ρώμη.
Ίσως περίμενε κάποια… φλόγα ελπίδας από τη Μαδρίτη· η Ρεάλ, όμως, δεν θα εμπλακεί στη μεταγραφή του, γνωστοποίησαν παράγοντες της πρωταθλήτριας Ισπανίας, η οποία ξόδεψε φέτος… του κόσμου τα χρήματα για να ντύσει στα λευκά τον Ζινεντίν Ζιντάν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- ΕΚΠΑ: Ανάμνηση νόστιμη και ευχάριστη
- Λέσβος: Κτηνοτρόφοι απέκλεισαν ξανά το λιμάνι της Μυτιλήνης – Ο λόγος που διαμαρτύρονται
- Με προβλήματα η επιστροφή των τελευταίων εκδρομέων του Πάσχα – Πού καταγράφεται μποτιλιάρισμα
- Τοξικό αφεντικό: Τι είναι η «σκοτεινή ηγεσία» και πώς να την αποφύγετε
- Τι σημαίνει να είσαι καλά; Μελέτη αναγνωρίζει τις προϋποθέσεις για ψυχική υγεία
- Αποκάλυψη του πρώην GM της Αρμάνι Μιλάνο: «Είχαμε συμφωνήσει με Ντόρσεϊ και Μιλουτίνοφ»




