
Τη 12άδα της Εθνικής βόλεϊ ανακοίνωσε ο Στέλιος Προσαλίκας
Τη 12άδα της Εθνικής βόλεϊ -η οποία αναχωρεί αύριο για την Προύσα και θα συμμετάσχει εκεί, στις 6-8 Ιουλίου, στους προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2002- ανακοίνωσε την Τρίτη ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Στέλιος Προσαλίκας.
31
Τη 12άδα της Εθνικής βόλεϊ -η οποία αναχωρεί αύριο για την Προύσα και θα συμμετάσχει εκεί, στις 6-8 Ιουλίου, στους προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2002- ανακοίνωσε την Τρίτη ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Στέλιος Προσαλίκας.
Η Εθνική βόλεϊ αποτελείται από τους Γκιούρδα, Μπάεφ, Κυριαζή, Λάππα, Κουρνέτα, Καζάζη, Δημητρακόπουλο, Χατζηαντωνίου, Τσακιρόπουλο, Πανταλέων, Ρουμελιώτη και Κοβάτσεφ.
«Η Εθνική ολοκλήρωσε αυτήν τη μίνι προετοιμασία μετά το Παγκόσμιο Λιγκ και πιστεύω ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι στους τελευταίους αγώνες. Δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά και να ξεκουραστούν και να προπονηθούν. Βέβαια, όλοι αναγνωρίζουμε ότι τα προκριματικά του Παγκοσμίου στην Τουρκία είναι από τα πιο δύσκολα εγχειρήματα, αλλά θεωρώ ότι, αν παίξουμε ελεύθερα, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις μέσα στην Προύσα» δήλωσε ο κ. Προσαλίκας.
Από την Ευρώπη προκρίνονται στα τελικά 11 ομάδες, ενώ το εισιτήριο για την Αργεντινή έχουν ήδη πάρει η Ιταλία, ως παγκόσμια πρωταθλήτρια του 1998, και η Τσεχία. Τις υπόλοιπες εννέα θέσεις θα καλύψουν οι πρώτοι των έξι ευρωπαϊκών προκριματικών ομίλων και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.04.2026]
- Ρόμα – Πίζα 3-0: Σόου Μάλεν στο Ολίμπικο
- Μπορεί ένα «διόδιο» να λύσει την πετρελαϊκή κρίση;
- Γιατί η Κίνα είναι πιο θωρακισμένη χώρα σε αυτήν την κρίση
- Παρτιζάν: Συγκινητικές στιγμές με τη Ζαλγκίρις, στο «αντίο» του Ντούσαν Βουγιόσεβιτς (vid+pics)
- Από τον πόλεμο στον «σούπερ Ελ Νίνιο» – Νέοι κίνδυνοι για το κόστος τροφίμων



