66

Ο ΟΦΗ «καιγόταν» για τους βαθμούς της νίκης, σε αντίθεση με τον Πανιώνιο, που δεν είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό όφελος από τον αγώνα. Έτσι, οι Κρητικοί πάλεψαν για το τελικό αποτέλεσμα, και χωρίς να βρουν ιδιαίτερη αντίσταση έφυγαν νικητές με 2-0 από τη Νέα Σμύρνη. Παράλληλα, η ομάδα του Ηρακλείου εξασφάλισε το πλεονέκτημα της έδρας στα μπαράζ, εφόσον αυτά τελικά διεξαχθούν, αν και αυτό έχει μόνο τυπική σημασία αφού το γήπεδό της είναι τιμωρημένο για δύο αγωνιστικές.

Το παιχνίδι φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Ιορδανίδη. Ο 21χρονος επιθετικός πιστοποίησε το ταλέντο του πετυχαίνοντας τα δύο γκολ της νίκης του ΟΦΗ. Στο 35, εκμεταλλευόμενος λάθος του Γιαννόπουλου, έγινε κάτοχος της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα του Παπαδημητρίου.


Στο 72 διπλασίασε τα τέρματά του, εκθέτoντας τους αμυντικούς του Πανιωνίου και πλασάροντας από κοντά τον τερματοφύλακα των «κυανέρυθρων».


Πανιώνιος: Παπαδημητρίου, Σακελλαρίδης, Κλάεβιτς, Πούλος, Γιαννόπουλος (46 Τσαγκάρης), Γιοβάνοβιτς, Ρόμπερτς, Γόγολος (67 Ρανγκουέλ), Ευθυμιάδης, Κατσαρός (46 Τσιμόπουλος), Παρασκευαΐδης


ΟΦΗ: Μπεκιάι, Σταυρακάκης (71 Ηπειρώτης), Κολιτσιδάκης, Πίτσος, Νιόπλιας, Αδάμος, Κιάσσος, Αλεξούδης (62 Μάουρο), Χαραλαμπάκης, Σίμος, Ιορδανίδης (81 Τζανετής)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ