Παρουσιάζει τη νέα ηχογράφηση του Τραγουδιού του νεκρού αδελφού
H νέα ηχογράφηση του έργου του Μίκη Θεοδωράκη Το τραγούδι του νεκρού αδελφού παρουσιάζεται σήμερα, Τρίτη, στις 21:00, παρόντος του συνθέτη, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100).
45
H νέα ηχογράφηση του έργου του Μίκη Θεοδωράκη Το τραγούδι του νεκρού αδελφού παρουσιάζεται σήμερα, Τρίτη, στις 21:00, παρόντος του συνθέτη, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100).
Στην εκδήλωση λαμβάνουν μέρος οι ερμηνευτές Νένα Βενετσάνου, Δημήτρης Μπάσης και Γιάννης Μπέζος, με τη συνοδεία της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης».
Στο δίσκο περιλαμβάνονται και τα τραγούδια που είχαν απαγορευτεί κατά την πρώτη ηχογράφηση του έργου, που πραγματοποιήθηκε το 1962, καθώς και η μουσική την οποία είχε προσθέσει ο Μίκης Θεοδωράκης στη ζωντανή παρουσίασή του το 1982.
H εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πνιγόμαστε
- Γλυφάδα: «Της είπαν ότι πλημμύριζε το σπίτι της» – Μαρτυρία γειτόνισσας για τον τραγικό θάνατο της 56χρονης
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
- Κίνηση στους δρόμους: «Κόκκινος» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Ολυμπιακός: Νίκησε την Εφές στην Πόλη κι έβαλε τέλος σε «κατάρα» επτά ετών!



