
Η Γλυφάδα πήρε τη δεύτερη θέση στο φάιναλ φορ του Champions Cup
Με νίκη αποχαιρέτησε το Champions Cup γυναικών η Γλυφάδα, η οποία ωστόσο δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και «αρκέστηκε» στη δεύτερη θέση του φάιναλ φορ.
75
Με νίκη αποχαιρέτησε το Champions Cup γυναικών η Γλυφάδα, η οποία ωστόσο δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και «αρκέστηκε» στη δεύτερη θέση του φάιναλ φορ.
Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες στον τελευταίο τους αγώνα το μεσημέρι της Κυριακής επικράτησαν 5-2 της ρωσικής Ουραλότσκα, εξασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση. Τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης είχε έτσι και αλλιώς εξασφαλίσει από το Σάββατο η ιταλική Οριζόντε Κατάνια.
Τα επτάλεπτα: 2-0, 1-0, 1-0, 1-2.
Γλυφάδα: Κοζομπόλη 4, Μωραϊτίδου 1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι επιθέσεις στη Γάζα συνεχίζουν: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή κοντά σε σχολείο
- Για ποιο λόγο συνάντησε τον Εμμανουήλ Καραλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
- Ανταρσία στους MAGA: Το Ιράν, ο νεκρός Τσάρλι, ο «Τρελός βασιλιάς» Τραμπ και οι προδομένοι influencers
- Ίσως ο Τραμπ δεν είχα καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τον «εύκολο» πόλεμο που υποσχέθηκε ο Νετανιάχου στο Ιράν
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα





