Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Η Μαντόνα ξανά στη σκηνή από τις 5 Ιουνίου

Η Μαντόνα ξανά στη σκηνή από τις 5 Ιουνίου

Η Μαντόνα πρόκειται να ξεκινήσει παγκόσμια περιοδεία δίνοντας συναυλίες στην Ευρώπη και την Αμερική. Η πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή θα γίνει στις 5 Ιουνίου στην Κολονία της Γερμανίας.

69

Η Μαντόνα πρόκειται να ξεκινήσει παγκόσμια περιοδεία δίνοντας συναυλίες στην Ευρώπη και την Αμερική. Η πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή θα γίνει στις 5 Ιουνίου στην Κολονία της Γερμανίας.

Η 42χρονη τραγουδίστρια επιστρέφει στη σκηνή έπειτα από οκτώ χρόνια απουσίας, αφού η τελευταία της τουρνέ πραγματοποιήθηκε το 1993. Η νέα περιοδεία, με τίτλο The Drowned World Tour, θα ξεκινήσει στην Κολονία στις 5 Ιουνίου και θα ακολουθήσουν 19 συναυλίες και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.


Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το σόου θα είναι το πιο πρωτότυπο και πολυδάπανο που έχει ποτέ δοθεί από την καλλιτέχνιδα και θα ξεκινήσει με το νέο της σινγκλ What it feels like for a girl. Οι εμφανίσεις της Μαντόνα θα ολοκληρωθούν στο Λος Αντζελες στις 9 Σεπτεμβρίου.


Όπως μεταδίδει το Reuters, οι ημερομηνίες και οι πόλεις όπου θα δοθούν οι συναυλίες είναι οι εξής: 5/6 Κολονία, 9/6 Βαρκελώνη, 14/6 Μιλάνο, 19/6 Βερολίνο, 26 και 27/6 Παρίσι, 4/7 Λονδίνο, 21/7 Φιλαδέλφεια, 25/7 Νέα Υόρκη, 2/8 Νιου Τζέρσι, 6/8 Βοστόνη, 10/8 Ουάσινγκτον, 14/8 Μαϊάμι, 19/8 Ατλάντα, 25/8 Ντιτρόιτ, 28/8 Σικάγο, 1/9 Λας Βέγκας, 5/9 Όκλαντ, 9/9 Λος Αντζελες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο