Αγνωστοι χτύπησαν με μολότοφ τη Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ
Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό πέταξαν άγνωστοι στην είσοδο του κτιρίου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην οδό Ικονίου Προκοπίου 1, στη Σταυρούπολη.
43
Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό πέταξαν άγνωστοι στην είσοδο του κτιρίου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην οδό Ικονίου Προκοπίου 1, στη Σταυρούπολη.
Από την έκρηξη έσπασε το τζάμι της εισόδου και εκδηλώθηκε μικρή φωτιά μέσα στο κτίριο, την οποία όμως έσβησε ο φύλακας της σχολής, πρoτού επεκταθεί και προκληθούν σοβαρές ζημιές.
Έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών διενεργεί το ΙΖ Τμήμα Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.
ΑΠΕ
- Ιράν: Τον «τερματισμό του πολέμου άμεσα» ζητά ο Ερντογάν – Απειλείται «η σταθερότητα ολόκληρης της περιοχής»
- Ιράν: «Εμείς θα αποφασίσουμε το τέλος του πολέμου», απαντούν στον Τραμπ οι Φρουροί της Επανάστασης
- Ιράν: Ο πόλεμος «θα τελειώσει σύντομα» διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Ουκρανία: Αρκετοί τραυματίες εξαιτίας ρωσικών επιθέσεων σε Χάρκοβο και Ντνίπρο
- Ιράν: Τραμπ και Πούτιν συνομίλησαν τηλεφωνικά για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου
- Κούβα: Ο ΟΗΕ διαπραγματεύεται με τις ΗΠΑ την εισαγωγή καυσίμων για την ανθρωπιστική αποστολή του
- Μέση Ανατολή: Το Eurogroup προειδοποιεί για παρατεταμένη αστάθεια – Πιέσεις σε ενέργεια και αγορές
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 3+1 SOS από Πάφο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442