Θα συμμετάσχει στην κωμωδία αντί ενός εκατ. δολαρίων
Μπορεί ο θρυλικός Αμερικανός ηθοποιός Μάρλον Μπράντο να έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι εγκαταλείπει τον κινηματογράφο, αλλά οι τελευταίες ειδήσεις αναφέρουν ότι πρόκειται να εμφανιστεί στη συνέχεια της κωμωδίας Scary Movie.
Μπορεί ο θρυλικός Αμερικανός ηθοποιός Μάρλον Μπράντο να έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι εγκαταλείπει τον κινηματογράφο, αλλά οι τελευταίες ειδήσεις αναφέρουν ότι πρόκειται να εμφανιστεί στη συνέχεια της κωμωδίας Scary Movie.
Το πρώτο μέρος της ταινίας γυρίστηκε πέρυσι, έτυχε μέτριας υποδοχής από τη διεθνή κριτική, αλλά είχε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Όπως αναφέρει Το Βήμα, εκπρόσωπος Τύπου του 77χρονου ηθοποιού επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο sequel του Scary Movie, για την οποία θα λάβει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του ενός εκατ. δολαρίων (περίπου 378 εκατ. δραχμές).
Το νούμερο αυτό φαίνεται εξαιρετικά χαμηλό σε σχέση με τις συνήθεις αμοιβές στο Χόλιγουντ, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι, καθώς ο χρόνος παρουσίας που θα απαιτηθεί από τον ηθοποιό στα γυρίσματα δεν θα ξεπεράσει τα δύο εικοσιτετράωρα· στην ταινία πρόκειται να υποδυθεί έναν παπά – εξορκιστή. Η σκηνοθεσία θα φέρει την υπογραφή των αδελφών Κίναν – Αϊβορι και Σον Ουάιανς, γνωστών από τις επιτυχημένες τους κωμωδίες οι οποίες γίνονται ανάρπαστες, τουλάχιστον στις ΗΠΑ.
Τον Μάρλον Μπράντο, τέλος, θα δούμε σύντομα στη δραματική περιπέτεια The Score σε σκηνοθεσία Φρανκ Οζ, με συμπρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ ντε Νίρο και Έντουαρντ Νόρτον.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.