
Η ζωή του Ρέι Τσαρλς στη μεγάλη οθόνη
O βίος και η πολιτεία του θρύλου της σόουλ, Ρέι Τσαρλς, πρόκειται να μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη, αφού η εταιρεία Crusader Entertainment απέκτησε τα δικαιώματα της βιογραφίας Unchain my Heart: The Ray Charles Story, που αφηγείται τη ζωή του διάσημου μουσικού.
69
O βίος και η πολιτεία του θρύλου της σόουλ, Ρέι Τσαρλς, πρόκειται να μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη, αφού η εταιρεία Crusader Entertainment απέκτησε τα δικαιώματα της βιογραφίας Unchain my Heart: The Ray Charles Story, που αφηγείται τη ζωή του διάσημου μουσικού.
Την παραγωγή της ταινίας θα αναλάβει ο Στιούαρτ Μπένζαμιν, αντιπρόεδρος της Crusader Entertainment, ο οποίος επιθυμούσε να πραγματοποιήσει το κινηματογραφικό σχέδιο από το 1988. Συμπαραγωγός θα είναι ο ίδιος ο Τσαρλς ο οποίος ενδέχεται να υποδυθεί στο φιλμ τον εαυτό του, ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποιος θα αναλάβει τη σκηνοθεσία.
Το σενάριο, το οποίο θα επιμεληθεί ο Τζίμι Ουάιτ υπό την επίβλεψη του Τσαρλς, θα εστιάζει στην επαγγελματική και προσωπική πορεία του 70χρονου καλλιτέχνη που έχασε το φως του σε ηλικία επτά ετών από γλαύκωμα. Το σενάριο θα καλύπτει τη δραστηριότητά του ως ακτιβιστή για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον προσωπικό του αγώνα για την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά.
Ο Ρέι Τσαρλς εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να κάνει ζωντανές εμφανίσεις· έχει κερδίσει δέκα μουσικά βραβεία Γκράμι και έχει πωλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο. Τέλος, εμφανίστηκε και επιμελήθηκε μουσική στις ταινίες Ballad in Blue, The Blues Brothers, ενώ έχει ο ίδιος γράψει και εκδώσει μία αυτοβιογραφία του το 1978, με τίτλο Brother Ray, Ray Charles Own Story.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το διπλό χτύπημα στην ελληνική οικονομία από τον πόλεμο
- Fuel Pass: Ποιοι θα πληρωθούν μετά το Πάσχα
- Συνελήφθη 55χρονος μέλος σπείρας που έκανε διαρρήξεις σε καταστήματα στην Αττική
- Χαμός στην Ιταλία για το γκολ των Βόσνιων – Οργισμένες αντιδράσεις για τον Γάλλο διαιτητή Τουρπέν
- Θεσσαλονίκη: Ένοχοι για το revenge porn στην Ιωάννα Τούνη κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι
- Βουλή: Αμηχανία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ 2 – Η δίωξη υπουργών και βουλευτών, η ισορροπία των «156» και τα κρίσιμα ερωτήματα για τη στάση της πλειοψηφίας






