Κραουνάκης και «Σπείρα – σπείρα» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η μουσικοθεατρική ομάδα του «Σπείρα - σπείρα» αρχίζουν την Τρίτη 3 Απριλίου σειρά εμφανίσεων στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Η παράσταση περιλαμβάνει τραγούδια των Θεοδωράκη, Καλδάρα, Μαρκόπουλου, Μικρούτσικου, Μπρασένς, Χατζιδάκη, Λένον, καθώς και κομμάτια μελών της ομάδας.
45
Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η μουσικοθεατρική ομάδα του «Σπείρα – σπείρα» αρχίζουν την Τρίτη 3 Απριλίου σειρά εμφανίσεων στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Η παράσταση περιλαμβάνει τραγούδια των Θεοδωράκη, Καλδάρα, Μαρκόπουλου, Μικρούτσικου, Μπρασένς, Χατζιδάκη, Λένον, καθώς και κομμάτια μελών της ομάδας.
Τα μέλη της ομάδας «Σπείρα – σπείρα» θα συνοδεύει στο πιάνο ο Σταμάτης Κραουνάκης. Η παράσταση «Όλοι μαύρα και ένα πιάνο» κυκλοφόρησε πρόσφατα και σε CD από το «Σείριο».
Ώρα έναρξης: 21:00
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μήνυμα Αραγτσί: Οι διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ δεν βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Η’)
- Αρκάς: Η δυσοίωνη «καλημέρα» της Τρίτης
- Είναι το περπάτημα η λύση στα προβλήματά μας;
- Ακίνητα εκτός σχεδίου: Το 2027 η αναγνώριση δρόμων που θα δίνουν οικοδομησιμότητα
- ΠΑΣΟΚ: Ο αγώνας δρόμου μεταξύ Κέντρου και Αριστεράς






