Aρχίζει η «2η Διεθνής Συνάντηση Πολυφωνικού Τραγουδιού»
Αρχίζει το Σάββατο 7 Απριλίου η «2η Διεθνής Συνάντηση Πολυφωνικού Τραγουδιού», στην οποία θα συμμετάσχουν ελληνικά, αλβανικά και σερβικά τραγουδιστικά σχήματα.
45
Αρχίζει το Σάββατο 7 Απριλίου η «2η Διεθνής Συνάντηση Πολυφωνικού Τραγουδιού», στην οποία θα συμμετάσχουν ελληνικά, αλβανικά και σερβικά τραγουδιστικά σχήματα.
Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Παλλάς της οδού Βουκουρεστίου, δίνει την ευκαιρία στους φίλους της πολυφωνικής μουσικής να ακούσουν κάποια από τα καλύτερα σχήματα του είδους να ερμηνεύουν παραδοσιακά τραγούδια των χωρών τους.
Ανάμεσά τους, το «Πολυφωνικό του Παρακαλάμου», το «Πολυφωνικό της Ηπείρου», το «Πολύφωνο» των σπουδαστών του Μουσείου Λαϊκών Οργάνων και άλλα. Επίσης, θα λάβουν μέρος το συγκρότημα «Νέοι του Αργυροκάστρου», το Πολυφωνικό της Πρεμετής από την Αλβανία, το γυναικείο φωνητικό σύνολο ΜΟΒΑ από τη Σερβία και αρκετά ακόμη σχήματα από τις τρεις χώρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Σονάτα του Σεληνόφωτος: Η εξομολόγηση του Γιάννη Ρίτσου
- Πού θα χτυπήσει με σφοδρότητα η κακοκαιρία, οι κόκκινες περιοχές – Κίνδυνος για πλημμύρες, μπαράζ 112, κλειστά σχολεία
- Η εμπειρία της κίνησης μέσω μιας γλυπτικής ως ενσώματης πράξης
- Διπλός ΕΝΦΙΑ για τα κλειστά ακίνητα τραπεζών και servicers
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης με μια αγκαλιά
- Απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια λόγω της κακοκαιρίας


