500.000 λίρες στοίχισαν τα δικαιώματα του βιβλίου της σε εκδοτικό οίκο
Το ποσό των 500.000 λιρών (275 εκατ. δρχ.) πλήρωσε βρετανικός εκδοτικός οίκος, προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για το νέο... λογοτεχνικό πόνημα της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στη συγγραφή του οποίου βοήθησε και η μητέρα της, Λιν.
Το ποσό των 500.000 λιρών (275 εκατ. δρχ.) πλήρωσε βρετανικός εκδοτικός οίκος, προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για το νέο… λογοτεχνικό πόνημα της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στη συγγραφή του οποίου βοήθησε και η μητέρα της, Λιν.
Όπως αναφέρει το BBC, το βιβλίο φέρει τον τίτλο A Mothers Gift και πρόκειται για τη δεύτερη συγγραφική απόπειρα της διάσημης τραγουδίστριας· το πρώτο της βιβλίο, με τίτλο Heart to Heart, ήταν η αυτοβιογραφία της, το οποίο εκδόθηκε όταν η ίδια ήταν 18 ετών.
Η επιτυχία του Heart to Heart ήταν τεράστια και τώρα οι εκδότες ελπίζουν ότι και το δεύτερο βιβλίο της θα έχει την ίδια τύχη. «Τα χειρόγραφα είναι έτοιμα και το βιβλίο θα κυκλοφορήσει εδώ (στο Λονδίνο) και στην Αμερική το Μάιο. Νομίζω ότι πρόκειται για ένα πολύ γλυκό βιβλίο. Είναι από τα μυθιστορήματα που οι μητέρες αγοράζουν για τις έφηβες κόρες τους» δήλωσε εκπρόσωπος του εκδοτικού οίκου Boxtree.
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αφιερώθηκε στη συγγραφή του εν μέσω άλλων υποχρεώσεων, όπως η παρουσίαση της 28ης τελετής απονομής των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων, οι προετοιμασίες ενός δίσκου και μιας κινηματογραφικής ταινίας, η εμφάνισή της στο Ροκ Φεστιβάλ του Ρίο και πολλά άλλα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.