Οι σεισμοπαθείς διαμαρτύρονται για την ανεπαρκή βοήθεια
Η αστυνομία του Σαν Σαλβαδόρ κατέστειλε το βράδυ της Τρίτης διαδήλωση θυμάτων του σεισμού, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την ανεπαρκή βοήθεια του κράτους προς τους πολίτες που επλήγησαν από τον Εγκέλαδο.
56
Η αστυνομία του Σαν Σαλβαδόρ κατέστειλε το βράδυ της Τρίτης διαδήλωση θυμάτων του σεισμού, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την ανεπαρκή βοήθεια του κράτους προς τους πολίτες που επλήγησαν από τον Εγκέλαδο.
Όπως ανέφεραν δημοσιογραφικές πηγές, τέσσερα παιδιά έπαθαν δηλητηρίαση και πολλά άλλα παρουσίασαν ενοχλήσεις από τα δακρυγόνα που έριξαν οι αστυνομικοί για να διαλύσουν το πλήθος των περίπου 500 διαδηλωτών.
Το Ελ Σαλβαδόρ επλήγη από δύο ισχυρούς σεισμούς 7,6 και 6,1 Ρίχτερ, που προκάλεσαν το θάνατο 1.100 ανθρώπων και άφησαν πάνω από 1,1 εκατ. κατοίκους αστέγους. Η κυβέρνηση υπολογίζει πως το συνολικό κόστος των ζημιών που προκάλεσαν οι δύο σεισμοί ανέρχεται σε 2,1 δισ. δολάρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- «Νάρκες κατά προσωπικού»: Η σιωπηλή επιστροφή ενός καταστροφικού όπλου
- LIVE: Σαουθάμπτον – Άρσεναλ
- Καρδίτσα: Σκηνές πανικού σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες που έπιασε φωτιά στην εθνική οδό
- Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-1: Ο Γιουπιτάνα λύτρωσε τους φιλοξενούμενους στη τελευταία φάση του αγώνα (90+5′)
- LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα
- Ουκρανία: Οι απεσταλμένοι των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ ενδέχεται να επισκεφθούν σύντομα το Κίεβο
- Νίκολιτς: «Έχουμε μικρό πλεονέκτημα, όμως δεν είναι αποφασιστικό – Πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός»
- Επέστρεψε στις διαδικτυακές δημοπρασίες ο Γιώργος Τσαγκαράκης – Τι είπε για το Ευαγγέλιο κειμήλιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442