
Σε τρεις δόσεις οι προημιτελικοί
Σε τρεις διαφορετικές ημέρες θα διεξαχθούν οι τέσσερις αγώνες του προημιτελικού γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Η ΕΟΚ όρισε τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν τους τέσσερις φιναλίστ του φάιναλ φορ από τις 14 Μαρτίου έως τις 14 Απριλίου.
63
Σε τρεις διαφορετικές ημέρες θα διεξαχθούν οι τέσσερις αγώνες του προημιτελικού γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Η ΕΟΚ όρισε τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν τους τέσσερις φιναλίστ του φάιναλ φορ από τις 14 Μαρτίου έως τις 14 Απριλίου.
Λόγω του φορτωμένου προγράμματος των ομάδων, πάντως, θα συμβεί και το εξής παράδοξο: ο αγώνας Μακεδονικός – Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της… προηγούμενης φάσης του Κυπέλλου, θα διεξαχθεί στις 21 Μαρτίου, την ώρα που θα έχουν ξεχωρίσει οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες του φάιναλ φορ.
Γι αυτό, άλλωστε, ορίστηκε ο προημιτελικός του Πανιωνίου με το νικητή Μακεδονικού – Παναθηναϊκού για τις 11 Απριλίου.
Το πρόγραμμα των προημιτελικών:
14 Μαρτίου
ΟΑΚΑ (19:00) ΑΕΚ – Μαρούσι
21 Μαρτίου
Αλεξάνδρειο (19:00) Αρης – Ηρακλής
ΣΕΦ (19:00) Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
11 Απριλίου
Νέα Σμύρνη (17:00) Πανιώνιος – Μακεδονικός ή Παναθηναϊκός
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα
- Ιράν: «Αναγκαία προϋπόθεση» να επεκταθεί στον Λίβανο η εκεχειρία, δηλώνει ο Μακρόν
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Χωρίς πρόβλημα ενέργειας η χώρα
- Ιράν: Ο Βανς απειλεί την εκεχειρία εξαιτίας του Λιβάνου και της «παρανόησης» από την Τεχεράνη
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)
- Ανοίγουν οι Άγιοι Τόποι στα Ιεροσόλυμα – Κανονικά το Άγιο Φως στην Ελλάδα



