
Παρελθόν ο Νάβας για την ΑΕΚ
Ο Φερνάντο Νάβας από το βράδυ της Δευτέρας δεν ανήκει πλέον και επίσημα στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιό του είχε λυθεί από την περασμένη Παρασκευή.
75
Ο Φερνάντο Νάβας από το βράδυ της Δευτέρας δεν ανήκει πλέον και επίσημα στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιό του είχε λυθεί από την περασμένη Παρασκευή.
Επίσημη δικαιολογία που ακούστηκε -έστω και αν ανακοίνωση της ΠΑΕ δεν υπάρχει ακόμη- ήταν ότι ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής της Ένωσης, για την απόκτηση του οποίου δαπανήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι γύρω στα 750 εκατομμύρια δραχμές, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα.
Ωστόσο, οι «φήμες» αναφέρουν ότι «μυρίζει» πρόβλημα με το ελληνικό διαβατήριο που είχε στην κατοχή του ο ποδοσφαιριστής από το 1997 -δηλαδή πολύ πριν έλθει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι ο ελληνικός σύλλογος δεν θα πληρώσει τις όποιες πιθανές επιπτώσεις- και προκειμένου οι «κιτρινόμαυροι» να αποφύγουν τα χειρότερα προτίμησαν να τον… ξεφορτωθούν. Κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για «πρόβλημα» όσον αφορά στο πού ανήκει ο παίκτης και το κατά πόσο η ΑΕΚ τον είχε αποκτήσει με μεταγραφή από την Μπόκα Τζούνιορς ή τον πήρε υπό το καθεστώς του δανεισμού.
Ο Φερνάντο Νάβας, ωστόσο, μάλλον δεν θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν για την ΑΕΚ αφού το καλοκαίρι αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο, άγνωστο, όμως αν θα το κάνει ως «Έλληνας» ή ως Αργεντίνος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ανακοινώνει εναλλακτικές διαδρομές, επικαλούμενο κίνδυνο «ναρκών»
- Μετανάστες: Η Κομισιόν απαντά σε ερώτηση ευρωβουλευτών για το ναυάγιο στη Χίο
- Ρωσία: Ενας άμαχος νεκρός σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Γάζα: 4 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφος του Al Jazeera, από ισραηλινά πλήγματα
- Λίβανος: Η Τουρκία «καταδικάζει σθεναρά» τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL


