57

Ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών αναμένεται να σημειωθεί στη Λισαβόνα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, το οποίο θα γίνει στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας και θα διαρκέσει από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 131 εθνικές ομοσπονδίες, που αποτελεί νέο ρεκόρ. Σύμφωνα με τις αρχικές δηλώσεις συμμετοχής, οι αθλητές και αθλήτριες που θα πάρουν μέρος υπολογίζονται σε 780.


Μεταξύ αυτών θα είναι και κάποιοι από τους Έλληνες πρωταθλητές που κατά τη διάρκεια των 8ων Βαλκανικών Αγώνων «έπιασαν» το όριο και θα δώσουν το «παρών» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.


Αγγελος Παυλακάκης, Βούλα Πατουλίδου, Στέλιος Δημότσιος, Κώστας Σαρρής, Στέλλα Πιλάτου είναι κάποιοι από τους Έλληνες που θα αγωνιστούν στη Λισαβόνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ