43

Εκατόν ογδόντα ένα πληρώματα, πάνω από 35.000 καρναβαλιστές και 18 άρματα θα βγουν την Κυριακή στους δρόμους της Πάτρας συμμετέχοντας στην παρέλαση.

Ωστόσο, αύριο στις 18:00 τα πληρώματα του Κρυμμένου Θησαυρού θα κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στη νυχτερινή παρέλαση. Το κέφι, η φαντασία, ο αυθορμητισμός και η πηγαία καρναβαλική διάθεση δίνουν το σύνθημα για να ξεκινήσει το ξέφρενο γλέντι, που θα κρατήσει ξάγρυπνη την πόλη μέχρι και την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.


Για πρώτη φορά φέτος γίνονται δύο παρελάσεις, και με τη σειρά τους πολλαπλασιάζονται οι ευκαιρίες για διασκέδαση. Το «παρών» στο Πατρινό Καρναβάλι θα δώσουν αύριο, από τις 11 το πρωί μέχρι το βράδυ, μπάντες από την Κόρινθο, το Αγρίνιο, το Ληξούρι, τη Ζάκυνθο, τα Καλάβρυτα, το Ξυλόκαστρο και τη Γαστούνη, ενώ θα συμμετάσχει και η μπάντα του Δήμου Πατρέων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ