Στη Βρετανία του 30 η νέα του ταινία
Στη Βρετανία μεταφέρεται ο διάσημος βετεράνος σκηνοθέτης Ρόμπερτ Αλτμαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας με τίτλο Gosfoord Park.
69
Στη Βρετανία μεταφέρεται ο διάσημος βετεράνος σκηνοθέτης Ρόμπερτ Αλτμαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας με τίτλο Gosfoord Park.
O Aλτμαν, δημιουργός μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών, όπως M.A.S.H, Nashville, Pret-a-porter, «Τρεις γυναίκες» μπαίνει ξανά πίσω από την κάμερα και ξεκινά τα γυρίσματα της νέας ταινίας του, το σενάριο της οποίας είναι εμπνευσμένο από την κλασική ταινία του Ζαν Ρενουάρ La regle du jeu. Η ιστορία επικεντρώνει σε στη συνάντηση, με αφορμή ένα δείπνο, κάποιων ανθρώπων που προέρχονται από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις στη Βρετανία της δεκαετίας του 30.
Όπως μεταδίδει το CNN, το βιβλίο στο οποίο στηρίζεται η ταινία είναι γραμμένο από τον Τζούλιαν Φέλοους και η παραγωγή θα γίνει από τον ίδιο το σκηνοθέτη και τον Μπομπ Μπάλαμπαν. Το καστ περιλαμβάνει πολλούς και διάσημους ηθοποιούς του Xόλιγουντ, όπως Τζουντ Λόου, Κριστίν Σκοτ Τόμας, Έμιλι Ουάτσον, Μάγκι Σμιθ, Έλεν Μίρεν,Μάικλ Γκάμπον, Στίβεν Φράι και Τσάρλς Ντανς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χωρίς ανακοινώσεις η σύσκεψη για την ευλογιά στο Μαξίμου – Μέτρα προσεχώς…
- Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανό
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο
- Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των καταστροφών στο Δήμο Γλυφάδας
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια



