Κινηματογραφικό «Ασυλο» παρέχει ο Στίβεν Κινγκ σε βιβλίο του Πάτρικ ΜακΓκράθ
Ο Αμερικανός συγγραφέας Στίβεν Κινγκ ασχολείται αυτή την εποχή με τη διασκευή του βιβλίου Asylum του Πάτρικ ΜακΓκράθ, το οποίο πρόκειται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο από την Paramount. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Τζόναθαν Ντέμι, δημιουργός της «Σιωπής των αμνών».
69
Ο Αμερικανός συγγραφέας Στίβεν Κινγκ ασχολείται αυτή την εποχή με τη διασκευή του βιβλίου Asylum του Πάτρικ ΜακΓκράθ, το οποίο πρόκειται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο από την Paramount. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Τζόναθαν Ντέμι, δημιουργός της «Σιωπής των αμνών».
Σύμφωνα με την Guardian, είναι η πρώτη φορά που ο συγγραφέας διασκευάζει για τον κινηματογράφο βιβλίο συναδέλφου του. Ο ίδιος έχει διασκευάσει, μεταξύ άλλων, τα βιβλία του «Κριστίν», «Λάμψη», Misery, «Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ» και «To πράσινο μίλι».
Το Αsylum γράφτηκε στα μέσα της δεκαετίας του 90 και αφηγείται την ιστορία ενός ερωτικού τρίο: η σύζυγος ενός ψυχίατρου ερωτεύεται έναν ασθενή του, ο οποίος εισήχθη σε άσυλο για θεραπεία, αφού δολοφόνησε τη γυναίκα του. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους πιθανότατα θα εμφανιστούν οι Λίαμ Νίσον και Νατάσα Ρίτσαρντσον (ζευγάρι και στη ζωή). Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αμέσως μόλις ο Ντέμι ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας The truth about Charlie, που αποτελεί ριμέικ της κλασικής ταινίας «Συνάντηση στο Παρίσι» του Στάνλεϊ Ντόνεν με την Όντρεϊ Χέπμπορν και τον Κάρι Γκραντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- 50 χρόνια Apple, πέντε παταγώδη fail – Λάθος προϊόντα που κόστισαν δισεκατομμύρια ως μαθήματα νίκης
- Ηράκλειο: Συνελήφθησαν μαθητές και γονείς για την έκρηξη σε σχολείο
- Ο Λανουά, η τηλεκριτική και τα ανέκδοτα με τη γνώμη της ΚΕΔ
- Συνελήφθησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια οι ληστές με τη μηχανή που έκλεβαν τσάντες από διερχόμενα αυτοκίνητα
- Μια απίστευτη ιστορία της αήττητης Μπενφίκα
- ΠΟΥ: Προειδοποιεί για κινδύνους στην υγεία από τη «μαύρη βροχή» στο Ιράν



