Εγκαινιάστηκε η φωτογραφική έκθεση Αθιγγάνων
Εγκαινιάστηκε στις 8 το βράδυ της Δευτέρας από τον υπουργό Πολιτισμού Ευάγγελο Βενιζέλο η έκθεση φωτογραφιών με τίτλο «Τερνέ Ρομά αντό Σουρέτι - Νέοι Τσιγγάνοι Φωτογράφοι», η οποία φιλοξενείται στη Στοά του Βιβλίου και θα διαρκέσει έως τις 10 Φεβρουαρίου.
43
Εγκαινιάστηκε στις 8 το βράδυ της Δευτέρας από τον υπουργό Πολιτισμού Ευάγγελο Βενιζέλο η έκθεση φωτογραφιών με τίτλο «Τερνέ Ρομά αντό Σουρέτι – Νέοι Τσιγγάνοι Φωτογράφοι», η οποία φιλοξενείται στη Στοά του Βιβλίου και θα διαρκέσει έως τις 10 Φεβρουαρίου.
Στην έκθεση παρουσιάζονται φωτογραφίες που αποτύπωσε ο φακός Ελλήνων Τσιγγάνων στο πλαίσιο της λειτουργίας του φωτογραφικού εργαστηρίου για νέους Αθιγγάνους, που έχει δημιουργήσει το υπουργείο Πολιτισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός στο Ισραήλ για κυβερνοεπίθεση – Ιρανοί χάκερ φέρονται να παραβίασαν κάμερες ασφαλείας
- Χάος η Μονακό: Εκτός για «προσωπικούς λόγους» και ο Τάις
- Ελληνοτουρκικά και Κυπριακό: Πώς επηρεάζονται από τον πόλεμο με το Ιράν
- Αχαΐα: Πήγε να κόψει ξύλα στο δάσος, τραυματίστηκε με το τσεκούρι του και ξεψύχησε αβοήθητος
- Lindt: Οι χρήστες των GLP-1 προτιμούν την premium σοκολάτα
- Ρεάλ Μαδρίτης: Χειρουργήθηκε ο Ροντρίγκο (pic)




