55

Την απόφασή της να αποσυρθεί από το τραγούδι, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών της ως πρέσβειρας της UNICEF, προανήγγειλε την Κυριακή η διεθνούς φήμης Ελληνίδα τραγουδίστρια Νάνα Μούσχουρη, σε συνέντευξή της στην αυστραλιανή εφημερίδα Herald Sun.

Στη συνέντευξή της, η Ν.Μούσχουρη ανέφερε ότι η απόφασή της να εγκαταλείψει το τραγούδι οφείλεται στη διάθεσή της να αφοσιωθεί σε έργα κοινωνικής προσφοράς. «Ως καλλιτέχνης δέχτηκα τη μεγάλη αγάπη του κοινού. Θέλω να δώσω κάτι πίσω στο κοινωνικό σύνολο και κυρίως στα παιδιά» τονίζει χαρακτηριστικά.


Η Ν.Μούσχουρη με 450 δίσκους, σε 11 διαφορετικές γλώσσες, στο ενεργητικό της θεωρείται παγκοσμίως μία από τις πιο αγαπημένες γυναικείες φωνές.


Η 63χρονη τραγουδίστρια θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Αυστραλίας το Μάρτιο. Στη Μελβούρνη θα εμφανιστεί στις 14 Μαρτίου στο Melbourne Concert Hall. «Η τουρνέ θα είναι η αποχαιρετιστήριά μου» λέει και προσθέτει ότι στις συναυλίες αυτές θα κάνει το ντεμπούτο της στη σκηνή και η 30χρονη κόρη της Ελένη, η οποία επιθυμεί να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της.


Ερωτηθείς για τη σχέση της με το συγγραφέα Φρανκ Χάρντι, η Ελληνίδα καλλιτέχνιδα διαψεύδει κατηγορηματικά όσα εμπεριέχονται στη βιογραφία του όσον αφορά στο δεσμό του μαζί της. «Είχαμε μια πολύ καλή φιλική σχέση. Τον Φρανκ Χάρντι τον είδα τέσσερις φορές όλο κι όλο. Μιλούσαμε κυρίως στο τηλέφωνο» ανέφερε σχετικά η Ν.Μούσχουρη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ