Αρχαιολογική έκθεση για την Κρήτη και ειδικότερα για το μινωικό πολιτισμό εγκαινιάζεται την Παρασκευή στη Γερμανία στο Μουσείο Καρλσρούης. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου και του πρωθυπουργού του κρατιδίου Βάδης - Βιρτεμβέργης, κ. Τόιφελ.
Αρχαιολογική έκθεση για την Κρήτη και ειδικότερα για το μινωικό πολιτισμό εγκαινιάζεται την Παρασκευή στη Γερμανία στο Μουσείο Καρλσρούης. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου και του πρωθυπουργού του κρατιδίου Βάδης – Βιρτεμβέργης, κ. Τόιφελ.
Στην έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 29 Απριλίου, παρουσιάζονται αντικείμενα της μινωικής κληρονομιάς που συγκεντρώθηκαν από διάφορες χώρες, όπως η Ελλάδα, η Ολλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία και οι ΗΠΑ. Εντός του μουσείου λειτουργεί το «Καφενείο Κνωσός», όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να γευτούν κρητικό μέλι και λάδι. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το παραδοσιακό ποτό της Κρήτης, την τσικουδιά, καθώς και τα κρασιά της.
Παρών στα εγκαίνια, εκ μέρους της ελληνικής πλευράς, θα είναι και ο πρέσβης της Ελλάδας στο Βερολίνο, Δημήτριος Νεζερίτης.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας