«Λύγισε» ο Μέσι στο «Μπομπονέρα» – Τα δάκρυα και το «μήνυμα» για το μέλλον του στην Εθνική (vid)
Ο Λιονέλ Μέσι αποθεώθηκε στο «Λα Μπομπονέρα» και τα σενάρια για το μέλλον του στην Εθνική Αργεντινής μόνο σίγουρο δεν είναι λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ.
Ο Λιονέλ Μέσι συγκινήθηκε από την αποθέωση του κόσμου στο «Λα Μπομπονέρα», μετά τη φιλική νίκη επί της Ζάμπια (5-0) και τον «Pulga» να σκοράρει μία φορά.
Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο τον αποθέωσε σαν να τον… αποχαιρετά και ο Μέσι δεν συγκράτησε τα δάκρυά του, την ώρα που ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει αν αγωνιστεί το προσεχές καλοκαίρι στο Μουντιάλ, στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό.
🚨💣 Deeply emotional scenes unfolding in Argentina 🇦🇷🥹
Lionel Messi is currently playing what is expected to be his LAST match with the national team on Argentine soil.
The final chapter at home for the greatest of all time before the 2026 World Cup. This one really hurts.… pic.twitter.com/yW8WaYYxyi
— Topskills Sports UK (@topskillsportuk) April 1, 2026
Και αν συνυπολογιστούν όσα είπε ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, πριν από τον αγώνα με τη Ζάμπια, τότε δεν αποκλείεται το Μουντιάλ του 2022 να ήταν το τελευταίο του με την Εθνική του ομάδα.
Τι είπε ο Σκαλόνι για τον Μέσι
«Το σημαντικό είναι ότι έχει ήδη κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι σημαντικό να έρθει και να το απολαύσει, αν τελικά αποφασίσει να έρθει. Το σημαντικό είναι ότι απολαμβάνει να βρίσκεται σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θεωρητικά είναι το τελευταίο του, αν και δεν τολμώ να πω αυτή τη λέξη», είπε ο προπονητής της «Αλμπισελέστε» και συμπλήρωσε:
«Όταν σταματάς να παίζεις, όλα αυτά εξαφανίζονται, ειδικά ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Έπαιξα μόνο σε ένα και το θυμάμαι ακόμα, φανταστείτε. Είναι αξέχαστο. Το έχω ήδη πει πριν ότι δεν χρειαζόταν να το κερδίσει, και τώρα που έχει, ακόμα περισσότερους λόγους: ας φύγει και ας το απολαύσει».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.