Παζάρι παλιών βιβλίων στην πλατεία Κλαυθμώνος από 1 – 12 Φεβρουαρίου
Στην πλατεία Κλαυθμώνος θα πραγματοποιηθεί και φέτος το ετήσιο παζάρι παλιών βιβλίων που διοργανώνεται, όπως κάθε χρόνο, από το Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου και το Σύλλογο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Αθηνών σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων. Το παζάρι θα λειτουργεί από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ. Όπως αναφέρει Η Καθημερινή την Παρασκευή, οι τιμές των βιβλίων θα κυμαίνονται από 300 - 1.500 δραχμές.
Στην πλατεία Κλαυθμώνος θα πραγματοποιηθεί και φέτος το ετήσιο παζάρι παλιών βιβλίων που διοργανώνεται, όπως κάθε χρόνο, από το Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου και το Σύλλογο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Αθηνών σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων. Το παζάρι θα λειτουργεί από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ. Όπως αναφέρει Η Καθημερινή την Παρασκευή, οι τιμές των βιβλίων θα κυμαίνονται από 300 – 1.500 δραχμές.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας