
Αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο φιλοξενούν τα Χανιά
Τριήμερο αφιερωμένο στον ελληνικό κινηματογράφο διοργανώνει από την Παρασκευή έως και την Κυριακή η ΕΡΑ Χανίων - Δίκτυο Κρήτης, σε συνεργασία με την Παγκρήτια Τηλεόραση ΚΥΔΩΝ και το Δήμο Χανίων.
43
Τριήμερο αφιερωμένο στον ελληνικό κινηματογράφο διοργανώνει από την Παρασκευή έως και την Κυριακή η ΕΡΑ Χανίων – Δίκτυο Κρήτης, σε συνεργασία με την Παγκρήτια Τηλεόραση ΚΥΔΩΝ και το Δήμο Χανίων.
Στο πλαίσιο του αφιερώματος, περιλαμβάνονται διημερίδα με θέμα «Ελληνικός Κινηματογράφος: Μια διαχρονικά πολυδιάστατη πορεία», παρουσίαση του σκηνοθέτη – συγγραφέα Ντίνου Δημόπουλου (18/1), καθώς και προβολές ταινιών που πήραν μέρος στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Μανώλης Μαυρομάτης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης μετά από 2 χρόνια
- Σπύρος Μελάς: Λόγια απλά, βγαλμένα από την ψυχή
- Πού έπεσε η περισσότερη βροχή – 50 μετεωρολογικοί σταθμοί κατέγραψαν πάνω από 80 mm
- Σάρωσε η κακοκαιρία Erminio σε Ανατολική Αττική και νότια προάστια – Έπεσαν δέντρα, πλημμύρισαν δρόμοι
- «Λύγισε» ο Μέσι στο «Μπομπονέρα» – Τα δάκρυα και το «μήνυμα» για το μέλλον του στην Εθνική (vid)
- ΒΑΒΟΥΡΑ: Έρχεται αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ




