
Πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς στα Γιάννενα – Κόβης: Στόχος δεν είναι το Κύπελλο, αλλά η παραμονή στ
Τις δυσκολίες της ρεβάνς των Ιωαννίνων φαίνεται ότι καταλαβαίνει και ο Γιάννης Κυράστας, που διέψευσε τα σενάρια περί πρόωρης αποχώρησης του Ντεμπά. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Κόβης, που συνδύασε το ντεμπούτο του με μία πολύ καλή εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα, ο στόχος παραμένει η διατήρηση στην Εθνική κατηγορία.
26
Τις δυσκολίες της ρεβάνς των Ιωαννίνων φαίνεται ότι καταλαβαίνει και ο Γιάννης Κυράστας, που διέψευσε τα σενάρια περί πρόωρης αποχώρησης του Ντεμπά. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Κόβης, που συνδύασε το ντεμπούτο του με μία πολύ καλή εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα, ο στόχος παραμένει η διατήρηση στην Εθνική κατηγορία.
«Η πρόκριση παραμένει ανοιχτή και πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς στα Γιάννενα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αργοί και κάναμε λάθη. Στην επανάληψη ήμασταν πολύ καλοί, όμως χάσαμε ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Ήμασταν πιο σοβαροί, όταν καταλάβαμε ότι κινδυνεύαμε» δήλωσε ο τεχνικός του «γηραιού».
Αναφορικά με τους Γκοΐκοβιτς, Ντεμπά αλλά και Νεμπεγλέρα τόνισε: «Ο Νεμπεγλέρας έκανε καλό ντεμπούτο και το καλό είναι ότι αρχίζουμε να αποκτούμε βάθος στον πάγκο. Ο Γκοΐκοβιτς δεν είπαμε ποτέ ότι δεν είναι καλός παίκτης, αλλά χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής και χρειάζεται και άλλο χρόνο. Τα προβλήματα με τον Ντεμπά είναι γνωστά, αλλά ο Ηρακλής θέλει όλους τους παίκτες του. Ποιος είπε ότι θα φύγει; Θα το δούμε στο τέλος της χρονιάς.»
Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Κόβης δήλωσε: «Έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το πάθος των παικτών. Ο στόχος δεν είναι το Κύπελλο, αλλά η παραμονή στην κατηγορία. Στα Γιάννενα θα παίξουμε με ψυχή, όπως σήμερα. Η νίκη του Ηρακλή ήταν δίκαιη.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουγγαρία: Το Tisza εξασφαλίζει υπερπλειοψηφία δύο τρίτων στο κοινοβούλιο
- Ουκρανία: Ελαβε τέλος και επισήμως η πασχαλινή κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία
- Πετρέλαιο: Η τιμή του βαρελιού ξεπέρασε πάλι τα 100 δολάρια έπειτα από τις ανακοινώσεις του Τραμπ
- Ο Λίβανος εργάζεται για να επιτύχει «την ισραηλινή αποχώρηση από το έδαφός του»
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό



