«Κινηματογράφος 2000» από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου
Έναν οδηγό που περιλαμβάνει τις ελληνικές και ξένες κινηματογραφικές παραγωγές, τους τίτλους των βιντεοκασετών, τα βιβλία για τον κινηματογράφο και τα σάουντρακ των ταινιών της περιόδου 1999 - 2000 εξέδωσε η Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου.
Έναν οδηγό που περιλαμβάνει τις ελληνικές και ξένες κινηματογραφικές παραγωγές, τους τίτλους των βιντεοκασετών, τα βιβλία για τον κινηματογράφο και τα σάουντρακ των ταινιών της περιόδου 1999 – 2000 εξέδωσε η Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου.
Πρόκειται για την έκδοση με τίτλο «Κινηματογράφος 2000», όπου -εκτός των άλλων- ο αναγνώστης μπορεί να ανατρέξει στα πιο ενδιαφέροντα κινηματογραφικά γεγονότα του ελληνικού χώρου, από τον Ιούλιο του 1999 έως το Σεπτέμβριο του 2000.
Η έκδοση περιλαμβάνει επίσης βασικές πληροφορίες για τα Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, Δράμας, Σάμου, Καλαμάτας, Λάρισας, τα Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, τα Videodance, τα διεθνή φεστιβάλ και τις διεθνείς κινηματογραφικές διακρίσεις.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας