
Έκλεισαν και οι θέσεις της Αφρικής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συλλόγων
Η Χαρτς της Γκάνα και η αιγυπτιακή Ζάμαλεκ θα είναι οι δύο ομάδες της Αφρικής που θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συλλόγων, το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ισπανία.
75
Η Χαρτς της Γκάνα και η αιγυπτιακή Ζάμαλεκ θα είναι οι δύο ομάδες της Αφρικής που θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συλλόγων, το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ισπανία.
Η Χαρτς ήταν η θριαμβεύτρια του αφρικανικού Champions League, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή και ήταν ο πρώτος τίτλος στην ιστορία της για την γκανέζικη ομάδα, σε παναφρικανικό επίπεδο. Στον τελικό, που διακόπηκε στο δεύτερο ημίχρονο λόγω επεισοδίων, επικράτησε 3-1 της Εσπεράνσε από την Τυνησία.
Η Ζάμαλεκ είναι η Κυπελλούχος Αφρικής, διοργάνωση που ολοκληρώθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου.
Στο δεύτερο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συλλόγων έχει ήδη «κλείσει» η συμμετοχή των Ρεάλ Μαδρίτης, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Γαλατάσαραϊ, από την Ευρώπη, της κατόχου του τίτλου βραζιλιάνικης Κορίνθιανς και της αργεντίνικης Μπόκα Τζούνιορς από την Αμερική.
Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 30 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου, με τη συμμετοχή 12 ομάδων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Μπλόσομγκεϊμ: «Εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας, MVP ο Βεζένκοφ» – Τι είπε για Αταμάν και Final 4
- Τζον Νόλαν: Πέθανε ο ηθοποιός των Batman
- Δένδιας: Στο επιτηρητικό φυλάκιο «126» στον Έβρο ο ΥΠΕΘΑ
- Αποθέωση Γκουαρδιόλα για τον Σερκί: «Από τους πιο ταλαντούχους που έχω δει»
- Πειραιάς: Ανήλικοι πέταξαν κροτίδα μέσα σε λεωφορείο – Μία σύλληψη
- Ουκρανία και η Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για πολλές παραβιάσεις της πασχαλινής κατάπαυσης του πυρός


