
Χωρίς Ζιοβάνι ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα στην Ξάνθη
Μία ακόμη απουσία θα έχει ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη, καθώς ο Ζιοβάνι αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα της Δευτέρας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Εθνικής κατηγορίας.
26
Μία ακόμη απουσία θα έχει ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη, καθώς ο Ζιοβάνι αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα της Δευτέρας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Εθνικής κατηγορίας.
Ο Βραζιλιάνος δεν έλαβε μέρος και στην προπόνηση του Σαββάτου, αλλά ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Ο Ζιοβάνι έβγαλε το πρωί ακτινογραφίες οι οποίες δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, παρ όλα αυτά δεν θα μεταβεί στην Ξάνθη, για προληπτικούς λόγους. Επίσης, δεν προπονήθηκε και ο Αντζας, ο οποίος είχε ένα προσωπικό πρόβλημα.
Μετά την προπόνηση, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Ξάνθη. Συγκεκριμένα, στην αποστολή συμμετέχουν 21 παίκτες και είναι οι: Ελευθερόπουλος, Γεωργίου, Μαυρογενίδης, Πατσατζόγλου, Γεωργάτος, Τζόρτζεβιτς, Ανατολάκης, Αμανατίδης, Πουρσανίδης, Ζε Ελίας, Νινιάδης, Ζέτερμπεργκ, Λουτσιάνο, Καραταΐδης, Κωστούλας, Κόντης, Οφορίκουε, Αλβες, Αλεξανδρής, Γιαννακόπουλος, Πασσαλής.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Ζιοβάνι, Αντζας, Χούτος, Τζιωρτζιόπουλος, Σηφάκης, Καστίγιο και Τσέναμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σοκαριστικό τροχαίο στην Αρτέμιδα: Αυτοκίνητο εκσφενδόνισε μοτοσικλετιστή και τον παράτησε αβοήθητο στο δρόμο
- Τρένο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο λίγο πριν την Ανάσταση – Ταλαιπωρία για του επιβάτες του «Λάρισα – Θεσσαλονίκη»
- Οικογενειακό Πάσχα για Ελένη Ράντου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Νικολέττα
- Χαμός στο Άνφιλντ για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- Ο Τραμπ «κλείνει» τα Στενά του Ορμούζ – Κατηγορεί το Ιράν για «παγκόσμιο εκβιασμό»

