75

Η μέτρια πορεία του Ηρακλή τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στη Suproleague, σε συνδυασμό με τα προβλήματα αλλά και την αμφισβήτησή του από τον κόσμο της ομάδας, καθώς και το «αίτημα» των οπαδών του Ηρακλή να αναλάβει ο Γιάννης Ιωαννίδης την τεχνική ηγεσία ήταν μάλλον οι λόγοι που ανάγκασαν το Μάκη Δενδρινό να πει «τέρμα». Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε το πρωί της Τρίτης την παραίτησή του από τον πάγκο του Ηρακλή και έτσι ο «γηραιός» βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή.

Ο Μάκης Δενδρινός υπογράμμισε στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στον Ηρακλή, για αυτό παραιτείται.


Έτσι, ο μεγαλομέτοχος του «γηραιού» έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού. Μολονότι οι οπαδοί του Ηρακλή του είχαν ζητήσει ξεκάθαρα να πάρει το Γιάννη Ιωαννίδη στην ομάδα, η προοπτική αυτή μοιάζει μάλλον δύσκολη, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή.


Ο πολυνίκης Έλληνας προπονητής, άλλωστε, ουδέποτε έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία ομάδας εν μέσω αγωνιστικής περιόδου και χωρίς μάλιστα να έχει κάνει ο ίδιος την επιλογή των παικτών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ