
«Αστέρας» ο Εθνικός – Νίκησε με 1-0 τον Αρη για την όγδοη αγωνιστική της Εθνικής Κατηγορίας
Στις λεπτομέρειες ο Εθνικός Αστέρας πήρε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Αρη με 1-0 και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Εθνικής Κατηγορίας. Οι Καισαριανιώτες είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες και σημείωσαν ένα γκολ, ενώ αντίθετα οι «κίτρινοι» του Μπάμπη Τεννέ δεν έπεισαν ότι ζητούσαν τη νίκη, αφού δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Χρήστου Κιούρκου.
57
Στις λεπτομέρειες ο Εθνικός Αστέρας πήρε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Αρη με 1-0 και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Εθνικής Κατηγορίας. Οι Καισαριανιώτες είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες και σημείωσαν ένα γκολ, ενώ αντίθετα οι «κίτρινοι» του Μπάμπη Τεννέ δεν έπεισαν ότι ζητούσαν τη νίκη, αφού δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Χρήστου Κιούρκου.
Το τέρμα με το οποίο κρίθηκε η συνάντηση σημειώθηκε στο 73, όταν μετά από κόρνερ του Τέσοβιτς ο Μπερνεάνου κέρδισε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι του Κατεργιαννάκη. Στην επαναφορά ο Ξάνθης σούταρε, αλλά η μπάλα χτύπησε στα σώματα των αμυνομένων και πήγε στον Μπεναλί, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Αρη και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.
Στα πρώτα 45 λεπτά το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς οι δύο ομάδες αποσκοπούσαν μόνο στο πώς θα κρατήσουν την εστία τους ανέπαφη.
Έτσι, η μοναδική άξια αναφοράς φάση δημιουργήθηκε στο 18, όταν ο Πάβλοβιτς έκανε λάθος σε μια προσπάθεια να διώξει την μπάλα από την περιοχή του, κάτι που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Χαριστέας, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Απλώς οι γηπεδούχοι, εκτός από το τέρμα που σημείωσαν, είχαν και ένα χαμένο τετατέτ με τον Κοντόπουλο στο 62. Επτά λεπτά αργότερα, οι «κίτρινοι» ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Αγαθοκλέους από τον Πάβλοβιτς, όμως ο διαιτητής Μπριάκος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Εθνικός Αστέρας: Κιούρκος, Ποδαράς (80 Μαρινάκης), Μπασινάς, Κοντόπουλος, Μπεναλί (85 Θωμαΐδης), Παπαδόπουλος, Τέσοβιτς, Πάβλοβιτς, Μπερνεάνου, Ξάνθης, Κικιδάκης (71 Μποταΐτης).
Αρης: Κατεργιαννάκης, Κολτσίδας, Κυζερίδης, Μπα (58 Αγαθοκλέους), Κατσιαρός, Χριστοδούλου (74 Θεοδωρίδης), Ναγκόλι, Παπαδόπουλος, Χαριστέας, Κυπαρίσσης, Κούτσης (83 Μάρκος).
Λιβαθηνός: Στόχος μας η παραμονή
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των νικητών, Σπύρος Λιβαθηνός, αναφερόμενος στην πολύ καλή -μέχρι και την όγδοη αγωνιστική- πορεία του Εθνικού Αστέρα, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι εκεί που θα εξασφαλίζουμε την παραμονή μας στην κατηγορία».
Η βαθμολογία της Εθνικής Κατηγορίας
(σε οκτώ αγώνες)
Ολυμπιακός 17
Ηρακλής 17
Παναθηναϊκός 16
Ξάνθη 15
Ιωνικός 14
ΑΕΚ 13
Αρης 13
Εθνικός Αστέρας 12
ΠΑΟΚ 10
Πανιώνιος 7
Παναχαϊκή 7
Αθηναϊκός 6
Καλαμάτα 6
ΠΑΣ Γιάννενα 5
ΟΦΗ 5
Πανηλειακός 3
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηράκλειο: Πάνω από 1000 παραβάσεις οδηγών βεβαιώθηκαν το τετραήμερο του Πάσχα στο Ηράκλειο
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Απάντηση ΥΠΕΞ στην Τουρκία: «Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια τον χαρακτήρα της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής»
- Στην «πυρά» ο Τζάστιν Μπίμπερ για το live του στο Coachella
- Χρηματοδότηση για παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Πελοποννήσου
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές κατά της Ζωής και του Νίκου Κωνσταντόπουλου


